S0NS4HN3 demiş ki:
zararın neresinden dönersen dön dönek derler ( çalıntı kv den :lol: )

ayrıca adamın düşünceleri seni ilgilendirmez hakaret edemezsin öküz- kafir fln kafirse kafir zorla müslüman mı yapıcan. Unutma ki dinimizde Zorlama Yoktur...
ben zorlamı diyorum sadece müslüman olursan ii olur diyorum

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ben senden müslümanın sen rahat ol...Sen kimsin de bana ne yapacağımı öğretiyorsun...Allah mısın Peygamber misin... Question

Dark_Lord_

Hacım Rize ile baş edemeyen demişsinde...Sence Samuel,İbrahimovic,Maxwell,Cambiasso,Crespo,Figo nun oldugu bir kadro Rize den ezik bir kadro mu oluyor? Rize gibi bir takımla küçümsdik diye baş edemedik...Ama inter i eze eze geçtik... Wink

S0NS4HN3 demiş ki:
şimdi şöyle bişey var gs yi puan alıcak die severdim ama artık puan alamadığına göre extraloob a katılıyorum...

ayrıca interin YEDEKLİ dediğin kadrosu sion a 10 çekerdi yinede yendik abi. Futbol 3 alternatifli bi oyun yenmek yenilmek beraberlik. ama gs için 2 alternatifli :lol: beraberlik yenilmek zuhahaha ( sahan dan alıntıdır ) :lolmuch:
feldkamp global fotbal anlayisini bnmsesin biraz 0-0-0 bari sion gibi mahalle takiimindan 3 gol yemezz

jesuswan demiş ki:
Ben senden müslümanın sen rahat ol...Sen kimsin de bana ne yapacağımı öğretiyorsun...Allah mısın Peygamber misin... Question

Dark_Lord_

Hacım Rize ile baş edemeyen demişsinde...Sence Samuel,İbrahimovic,Maxwell,Cambiasso,Crespo,Figo nun oldugu bir kadro Rize den ezik bir kadro mu oluyor? Rize gibi bir takımla küçümsdik diye baş edemedik...Ama inter i eze eze geçtik... Wink
ya bırak allah aşkına ben biliyorm

SonSAHNE

Bilgiliyim
pff kapatın bu konuyu artık :lol: gittikçe zıvanadan çıkıo anlatamıyoruz bazı şeyleri yada sindiremiyolar bazıları ezilmeyi... :lolmuch:

ezeriz.com :lolmuch:

S0NS4HN3 demiş ki:
pff kapatın bu konuyu artık :lol: gittikçe zıvanadan çıkıo anlatamıyoruz bazı şeyleri yada sindiremiyolar bazıları ezilmeyi... :lolmuch:

ezeriz.com :lolmuch:
şu aptal extra alıntısını yapmayın artık be biraz kendiniz olun ezeriz.com muş saçmalık az kendiniz olun be

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
LoL__? demiş ki:
şu aptal extra alıntısını yapmayın artık be biraz kendiniz olun ezeriz.com muş saçmalık az kendiniz olun be
Sen çok azıttın...Reklamını başka yerlerde yap... Exclamation

AT ve İP...

bi gs li olarak o gün o takımdan nefret ettim afedersiniz öküz herifler ne biçim oynadılar 13. dk da bi baktım 2 gol yemişiz Shocked

gerçi bizim de 2 gol offside den gittiya neyse

jesuswan demiş ki:
Dark_Lord_

Yaw zaten Crespo ile Figo sonradan oyuna dahil oldu Cool Tamam ezik bir kadro da demedik fakat asıl kadroyla as takımla çıksalardı sence bu kadar rahat yenebilir miydiniz ? Öyle olsaydı %80 Inter alırdı , GS ile oynasaydı da aynı durum söz konusu olurdu , onu da kabul ederim , sonuçta Italya'nın en güçlü takımlarından birisi Inter.

Hele adamların asıl defansının 4ünden sadece Samuel oynadı , diğerleri yoktu. Rolling Eyes

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Sanmiyorum hacim futbolumuzu herkes gordu...Muhtesem oynadik...Orada Maxwell degil de bir baskasi olsaydi o calimi yiyip kicinin ustune otururdu...Kadro fark etmez Teknik direktor Mancini ve bircok oyuncu oyunda... Fener muhtesem oynadi ve hakettigini kazandi... Wink

Dark_Lord_ demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Dark_Lord_

Yaw zaten Crespo ile Figo sonradan oyuna dahil oldu Cool Tamam ezik bir kadro da demedik fakat asıl kadroyla as takımla çıksalardı sence bu kadar rahat yenebilir miydiniz ? Öyle olsaydı %80 Inter alırdı , GS ile oynasaydı da aynı durum söz konusu olurdu , onu da kabul ederim , sonuçta Italya'nın en güçlü takımlarından birisi Inter.

Hele adamların asıl defansının 4ünden sadece Samuel oynadı , diğerleri yoktu. Rolling Eyes
samuel oynadı diyosun ama inter için macın yıldızı samuelin yanında oynayan adam dı yedek olan.. bu guzel futbolumuzun ustune bahanelerin konmaması lazım..bizde de Appi yoktu inter onların boslugunu kapatır ama biz o kadar kolay kapatamayız.

Ne olursa olsun İnter bi Dünya devidir...

Fenerbahçenin yenmesi bile büyük bi başarıdır...

Gelelim Gs'ye...

Chelsea'nın bile Rosenborgla berabere kaldığını düşünürsek burdan şu sonuç çıkıyor;

HİÇ BİR TAKIMI KÜÇÜMSEMİYECEKSİN...

Morwena

Buralıyım
Ewt Feldkamp Küçümseyerek kendimizi büyük gördü ve fark atacağımız takımdan az kalsın fark yiyecektik .

Hiç bir zaman küçümsemeyeceğini o maçtan sonra o da anlamıştır İnşallah

İlerki maçlarında Galatasaray'a başarılar .

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
umarım en kısa süre içerisinde elenirler de rahatlarız, hak etmeyene hiçbirşey yok önce kendi kuluplerini toparlasınlar sonrasında başarıları hak etsinler.

extraloob demiş ki:
umarım en kısa süre içerisinde elenirler de rahatlarız, hak etmeyene hiçbirşey yok önce kendi kuluplerini toparlasınlar sonrasında başarıları hak etsinler.
GS düşmanı oldugun belli Razz
Sion'u Sami Yen'de ezicez görürsünüz :mrgreen:

Yukarı Alt