FC Sion : 3 - 2 : GS
DK 7 : Dominguez
DK 12 : Vanczak
DK 32 :Vanczak
DK 38 : Lincoln
DK 67 : Linderoth
--------------------------------------------
Yazık...Allah kimsenin başına Feldkamp gibi bir hoca vermesin...Öküz herif...Ayhan oynatılmaz mı...O nasıl savunma anlayışı...GS UEFA ya veda eder...
FC Sion - Galatasaray...
· 57 Replies · 5.1K views 0 reading
57 Replies
Çok şükür soktu Ayhan'ı...
Aynen hacım Babamla sövmediğimiz küfür vs kelime kalmadı ben 2 3 dk bakıom Pc ye hop maça sonra hop 1 Gol yemişiz Evil or Very Mad
FB 4 tane atmıştı şimdiye bunlara... kahvekeyfi
B
BlackLighT
⭐ 19y
ilk yarı bitti Sad inş yeneriz yaw
B
BlackLighT
⭐ 19y
FB SİMDİ 10 tane yerdi Evil or Very Mad
ya hacım sizde Şansınıza birazda yendiniz önceki seneleri bir ele al bakalım offf Çok sinir oldum bu Maçı ne yapıp edip yenmemiz lağzım Twisted Evil
Hacım ya babamın yanına yaklaşılmıyo ehuahau nasıl Sinirli bir bilsen baba yat istersen dedim bir bağırdı Twisted Evil
B
BlackLighT
⭐ 19y
yıkılmacez arkadaslar yenicez inş Evil or Very Mad
Walla arkadaşlar ben söylüyorum bu Maç 3 farka gitsin ben Gs yi bırakır Barcelona lı olurum Twisted Evil
ya hacım sizde Şansınıza birazda yendiniz önceki seneleri bir ele al bakalım ....
Şans mı... Shocked
Futboldan anlarmısın hacım...Dünkü oynadığımız futbola şans diyen,inkar eden futbolun f sinden anlamıyor kanımca... Wink
Hacım adamlar 8 kişi eksik kadroyla çıktılar farkındaysan ..
pff bi kerede tebrık etsenız Neutral eksik dedıgın takımda 2. yarı oyuna crespo ve fıgo gırdı düşün sahadaki takımın kalitesini..
4ever Fb...
Gs. ye başarılar dilerim. inş. kazanırlar extrabeer
aha dk 67 gol geldi Cool 3- 2
pff bi kerede tebrık etsenız Neutral eksik dedıgın takımda 2. yarı oyuna crespo ve fıgo gırdı düşün sahadaki takımın kalitesini..
4ever Fb...
Gs. ye başarılar dilerim. inş. kazanırlar extrabeer
Konuya iyi bak 2 kere tebrik ettim darısı başımıza Twisted Evil Hadi zorlanın Beyler 3 gelecek Twisted Evil
ah be ulan kaçarmı o gol hakan Mad (fblıyım ülke puanı artack dıe desteklıom Razz Laughing )
Figo,Crespo,Ibo,Zanetti,Cambiasso,Maxwell,Samuel...Bumuydu eksik kadro... Rolling Eyes
Figo,Crespo,Ibo,Zanetti,Cambiasso,Maxwell,Samuel...Bumuydu eksik kadro... Rolling Eyes
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+1907
mac bıtmıstır skor 3-2 Crying or Very sad geçmiş olsun gs lı kardeşlerım Crying or Very sad ülke puanları gıttı Mad Razz
B
BlackLighT
⭐ 19y
cok mutlak gol pozisyonları kaçtı ama ali samiyende dar edecez onlara Neutral
Log in to write a reply.
Log In