-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.
B BursaSporLu Kayıt 9 Mayıs 2007 Mesajlar 440 Beğeniler 0 Şehir Uzay 10 Eylül 2007 #1 -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
B bobby_ Kayıt 12 Haziran 2007 Mesajlar 168 Beğeniler 0 Şehir Suzumiya Haruhi no yuuutsu 10 Eylül 2007 #2 böyle [GM] yazıp altın renginde yapmak için client ile oynamak gerekiyormuş, yani bot yapmak gibi, adamlar aşmış artık bi noticleri eksik
böyle [GM] yazıp altın renginde yapmak için client ile oynamak gerekiyormuş, yani bot yapmak gibi, adamlar aşmış artık bi noticleri eksik
D Dark_Lord_ Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 851 Beğeniler 0 Şehir Thief Town 10 Eylül 2007 #3 Ne zaman çektin bu fotoları ? En son böyle oldugunda gmler tüm serverları birkaç saatliğine kapatmışlardı.
Ne zaman çektin bu fotoları ? En son böyle oldugunda gmler tüm serverları birkaç saatliğine kapatmışlardı.
B BursaSporLu Kayıt 9 Mayıs 2007 Mesajlar 440 Beğeniler 0 Şehir Uzay 10 Eylül 2007 #4 Dark_Lord_ demiş ki: Ne zaman çektin bu fotoları ? En son böyle oldugunda gmler tüm serverları birkaç saatliğine kapatmışlardı. Daha fazla görüntüle... benim kendı charım degıl ama bu olayı kendı charımla en az 6 ay önce görmüştüm
Dark_Lord_ demiş ki: Ne zaman çektin bu fotoları ? En son böyle oldugunda gmler tüm serverları birkaç saatliğine kapatmışlardı. Daha fazla görüntüle... benim kendı charım degıl ama bu olayı kendı charımla en az 6 ay önce görmüştüm
T Tengrİ Kayıt 27 Mart 2007 Mesajlar 2.276 Beğeniler 0 10 Eylül 2007 #5 bobby_ demiş ki: böyle [GM] yazıp altın renginde yapmak için client ile oynamak gerekiyormuş, yani bot yapmak gibi, adamlar aşmış artık bi noticleri eksik Daha fazla görüntüle... hacım zamanında onuda yapmışlardı ama artık bunlar mümkün deil jm hemen düzeltti hatasını
bobby_ demiş ki: böyle [GM] yazıp altın renginde yapmak için client ile oynamak gerekiyormuş, yani bot yapmak gibi, adamlar aşmış artık bi noticleri eksik Daha fazla görüntüle... hacım zamanında onuda yapmışlardı ama artık bunlar mümkün deil jm hemen düzeltti hatasını
M Marinero Kayıt 10 Aralık 2007 Mesajlar 2.979 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 17 Ocak 2008 #6 güzel yapmışlar ama adamlar