Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi

Konusu :
Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

Vizyon Tarihi: 26 Şubat 2010
Yönetmen: Hakan Algül
Yapımcı : Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar
Senaryo : Ata Demirer
Oyuncular :Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Bülent Şakrak, Özge Borak, Tanju Tuncel, Bican Günalan, Hande Dane, Şehsuvar Aktaş, Meray Ülgen
Kadro güzel, haydi güldürün bizi :P

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bugün kuzenim gitmiş ve muhteşem bir film diyordu bende bugün sabah gazetesinde okudum gerçekten kahkaha dolu bir filmmiş cumartesi günü için biletimi aldım ve gidiyorum izleyip bu topic altında yorumlarımı paylaşırım 8)

Fragmanda vermemiş herşeyi o yüzden recep gibi fiyasko olmucakmış. Gidicez 7 martı beklioruz varoşlar olarak genç türksel dalgasını :P

Dün gittim ben.film fena değildi hikâyeli bir komedisi var recep gibi hikâyesiz birşey değil =p

Demet Akbağ müthiş bir seçim olmuş izlerseniz demek istediğimi anlayacaksınız

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yılmaz erdoğan mükremin çıtır karakterinin ablası rolüyle alemlerde yer aldı demet akbağ sene 95'ten beri hiç kaçırmadan izlerim kendisini bu bağlamda seçim doğru lakin geçenlerde botoks yaptırmış çirkinleşmiş.

BaSoryong

Buralıyım
Leetnock demiş ki:
Dün gittim ben.film fena değildi hikâyeli bir komedisi var recep gibi hikâyesiz birşey değil =p

Demet Akbağ müthiş bir seçim olmuş izlerseniz demek istediğimi anlayacaksınız
:nod:

Güzel filimdi yercekten :buddha:

Ancak sonunu çok kötü bitirmişler bence daha iyi bitebilirdi

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
extraloob demiş ki:
yılmaz erdoğan mükremin çıtır karakterinin ablası rolüyle alemlerde yer aldı demet akbağ sene 95'ten beri hiç kaçırmadan izlerim kendisini bu bağlamda seçim doğru lakin geçenlerde botoks yaptırmış çirkinleşmiş.
Ablası değildi kız kardeşiydi :P Çirkin kadın yoktur botokslu kadın vardır :P :mrgreen:
Türkiye'deki neredeyse tek kadın komedyen olarak hakkını veriyor. Bir de şimdi Büşra Pekin'den çok umutluyum harika bir oyunculuğu var bkm mutfakta en çok ona gülüyorum hayırlısı bakalım :dance: :lol:
PS: Filmi en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum ben de :nod:

CaptainAizen

Öğreniyorum
filmi cinemada izledim doyamadım torrentini bulduğunuz an bana yollayın tabi cam değil xvid :D

Yukarı Alt