Kardeş bunların hiç birine Gerek Yok Valla bu güne kadar en az 8 9 tane silaha +5 bastım bunların çogu 8 degreeydi benim yöntemim silaha bir master Stone bastıkdan sonra + denemek silahın durabilitis artıkdan sonra + denemek sizde deneyin çok kolay fazlada para harcamanız gerekmiyor ama yinede senin yönteminde denene bilir detective TŞKLER detective

64 lwl phy ½74 crit 9 glavie ye 27 elixirla +5 bastım.Bence hiç kasmayın ard arda deneyin tutar.Ben öle yapıyorum şahsen

aga ben 56 lvl sworda dırek bastım sadece şu özellıkler vardı ımmortal durabılıty steady vardı geçen gun +5 yaptım ve bugun +6 yaptım.1 gun oynuyo ve dırekt olarak +5 +6 hiç patlamadı...

erol4141 demiş ki:
Kardeş bunların hiç birine Gerek Yok Valla bu güne kadar en az 8 9 tane silaha +5 bastım bunların çogu 8 degreeydi benim yöntemim silaha bir master Stone bastıkdan sonra + denemek silahın durabilitis artıkdan sonra + denemek sizde deneyin çok kolay fazlada para harcamanız gerekmiyor ama yinede senin yönteminde denene bilir detective TŞKLER detective
peki diyelimki master stone bastık durability arttı %100 tuttu o zaman napıcaz durability bi daha artmıyoki dediğin iş yalan olur yani Arrow

gRaNdFlaSh demiş ki:
ya bu 100 weapon elıxır ve 50 lucky powder cok degıl mı ya gıder satın alırım dıger degreeler ıcın daha ucuza kapatırım bence sadece 8 degree ıcın deneyın
Anlattına Göre 10 tane weapon yetecek yanlız 100 weapon neyin nesi ?
Question

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
100 elixir neden mi var yazayım canlarım iyi dinleyin bir daha yazmam Razz

72+0 crt 12 glavie aldınız.

silaha +5 basacaksınız gittiniz 5 tane elixir aldınız lap lap lap bastınız +5 olmadı ne yapacaksın haydi çarşıda koş elixir ara ondan bundan elixir topla invent full pet full elixiri al lucky powderı al sonra gene gel gene bas +1 olsun gene git elixir al böyle saçma sapan iş mi yapacaksınız gideceksin 100 tane elixir alacaksın derken zati siz lvl 68den sonra elixir biriktirmeye başlayacaksın pet elixir leri toplayacak operasyonu yapacağın günde piyasada ne kadar elixir varsa çekeceksin 100 elixir bir sürü powder alıp seriden basacaksın tek seferde çıkacak +5 olacak ayrıca o gün silahı süslerken ne kadar blue varsa onları da basacaksınız ki bunun da altyapısını yapacaksınız ki str 5 int 5 vb. hepsinin stoneleri sizde olacak çok uzun yazdım anlıyorum ki kimileri halen çok amatör ve hiç lvl 72 char kullanmamış kimileride çok profesyonel işi zati benim gibi uyguluyorlar topice bile yazmaya gerek duymuyorlar bunlar zati bilinen şeyler diye.

off yordunuz beni walla yaz yaz izah et wahhh :lolmuch: :mrgreen:

kaçtım topicten ciao Razz

Morwena

Buralıyım
McTIGER demiş ki:
gRaNdFlaSh demiş ki:
ya bu 100 weapon elıxır ve 50 lucky powder cok degıl mı ya gıder satın alırım dıger degreeler ıcın daha ucuza kapatırım bence sadece 8 degree ıcın deneyın
Anlattına Göre 10 tane weapon yetecek yanlız 100 weapon neyin nesi ?
Question
cnm okan abi diyor ki 10 elixir alcan çat çat bascan patlıcan yolda kalma diyor yane ... Wink
al 100 elixir 100 powder kesin +5 oLuR diyor .... Wink
hade öptüm iyi şanslar . mucX extraokk

Demek ki yorum yapmak eziklik gibi bişey ha bu sitede ilginç hiç 72 üstü char kullanmamış falan :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
McTIGER demiş ki:
Demek ki yorum yapmak eziklik gibi bişey ha bu sitede ilginç hiç 72 üstü char kullanmamış falan :lolmuch:
cold açarım neden cold fire daha iyi derler 100 sayfa anlatırım anlamaz kimse +5 böyle derim 10 sayfa anlatırım gene kimse anlamaz o vakit aklıma tek gelen şey bu anlamayanların hepsi cidden oyunu hiç bilmeyen kişiler bunlar yılların deneyimidir bir bilgi veriyorsak bilerek veriyoruz görüntü olsun diye uğraşmıyoruz okuyun uygulayın faydalanın diyoruz capişşş Wink

yorum yapmak eziklik değilde yersiz yorum yapmak tospalıktır benim nazarımda.

Yukarı Alt