Icerige atla
Extraloob

Extraloob JogabonitO gel bı topıce

· 38 Yanıt · 3.7K görüntüleme
C
cem_07 OP ⭐ 19y
beyler futboll oynayan arkadaslarımız varmı bu topıc altında toplanalım beyler ozellıklede futbollda cambazlık yapanlar
buraya

ben sahsen super hareket yaparım vıdeo cekıp youtubeye koymayı dusunuyorum aranızda hareket yada guzel samba futbolu oynayan varmı Mr. Green
38 Yanıt
N
noname144 ⭐ 19y
biri samba mı dedi Mr. Green Mr. Green
Q
qker7 ⭐ 19y
saMba dendiği zaman akLıma extra aßi qeLioo Mr. Green detective
C
cem_07 OP ⭐ 19y
yasım:15 ama ronaldınho yanımda halt yemıs o kadar dıyem su kısıye kendımı ornek alıyom bunun yaptıgı hersey 1 yılda ogrendım hepsını yapıyorum www.youtube.com gırın touzani yaz cıkan vıdeo ları ızle yeter Mr. Green
Q
qker7 ⭐ 19y
Pardon yannış anLaşıLma olduuu tarafımdan editLenmştrr qKrr

Özür Dilerm kardeşim senden de Embarassed
C
cem_07 OP ⭐ 19y

git başka yerde kafa kır Evil or Very Mad Wink

ne oldu kardes nıye kızdın bısey mı suc mu ısledım ne yapttım yha ne oldu
P
pfffffff ⭐ 19y
evet çok iyi hareketler
ben malesef oynayamıyorum
C
CaN_KsK ⭐ 19y
cem kardesim girdim yotube yazdım touzani hani hepsi yabancı?
Q
qker7 ⭐ 19y
aYnen bende senin anLadığın gibi anLadım o touzani yi ÖRNEK alıomşş Wink Laughing
C
cem_07 OP ⭐ 19y
evet yabancı ama fransız nasıl hareket yapıyo cocuk daha o 15 yasında bısey benım gıbı Wink
ronaldınho halt yemıs yanında o cocugunyaptıgı hareketler hepsını bende yapıyom ama 1 yılımı yedı Wink o vıdeoları dıkkatlıce ızle sahane haraketler var
C
cem_07 OP ⭐ 19y
turk yokkı hıc jogabonıto yapan varsa soleyın gırem ızleyem yafffffff
C
CaN_KsK ⭐ 19y
güzelis videolar için saol
Biz gitik maclara ama elendik iste...
Q
qker7 ⭐ 19y
tmm hareketLer qüzeL hoşta bu hareketi maçta yapsan nee yapmasan ne Mad Question
C
cem_07 OP ⭐ 19y
pepsı word cup katıldınız ahh antalyaya gelmedılerkı gelseler offf arkadasla yapıyoz bızde 2 mız katılcaktık antalyaya gelselerdı
C
cem_07 OP ⭐ 19y
o hareketlerı yapmak o kolay degıl asagıya ın bı top al elıne ne yapa bılcen o hareketlerı yap sen o ayak bılegındekı claslıgı gor Wink
C
cem_07 OP ⭐ 19y

tmm hareketLer qüzeL hoşta bu hareketi maçta yapsan nee yapmasan ne Mad Question

ronaldınho bosamı yapıyo o hareketlerı bosamı calım atıyo he o ayanın claslıgında ozunde var bıraz ızle dıkkatlıce maclarını adamın
C
cem_07 OP ⭐ 19y
c.ronaldo macta hepsını sergılıyo zaten adamları bakkala yollluyo Mr. Green Mr. Green
Q
qker7 ⭐ 19y
efT öLe fsLa aLakm yok arada izLiomm maö falan pc ye yapışcam artık Laughing
D
Dampyre ⭐ 19y
küçüklüğümde iyi oynardım da artık yaşlandım (yaş 17 Mr. Green )
şimdi bilgisayarla ilgilendiğimden artık oynayamıyorum Crying or Very sad Crying or Very sad
ama maçları flan takip ederim..
Galatasaray lıyım
Lincoln forever extrabeer
bi de en sevdiğim futbolcu C.Ronaldo extrabeer kahvekeyfi
R
RyuKenJin ⭐ 19y

evet arkdaşa katılıyorum onemlı olan o hareketlerı macta yapmaktır..ronaldinho gosterdıgı hareketlerı yapabılıo o yuzden de ornek alınıyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: