fps oyun işte silahlı milahlı sen gel la clan savaşlarında beraber bayrak koruruz :(sweetCHIEF demiş ki:beyler kac gb? ve fps olayi varsa eger ben oynayamam sogutucum yok![]()
hayırlısı ile bi buluşalım toplanalım zevkini çıkaracağımıza inanıyorumLenneth demiş ki:Nick exLenneth beyler, clan için ya da normal iletişim için buradan ulaşabilirsiniz
where is the download link?Duygusuzz demiş ki:Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
fps oyun işte silahlı milahlı sen gel la clan savaşlarında beraber bayrak koruruz :(sweetCHIEF demiş ki:beyler kac gb? ve fps olayi varsa eger ben oynayamam sogutucum yok![]()
eve geçmem lazım benimde 2-3 saate bende geliyorumsweetCHIEF demiş ki:30 dakikaya iniyor, 2 saat sonra baslariz![]()
hadi hayırlısıCollapse demiş ki:1hour 47 min diyo akşama inmiş olursa oynarız :)
onlar ayrı hisec case diyorsun sen bu direk geliyor inboxsa tıklayınca açılıyor.sytgkdmr demiş ki:o kutuları açmak için usb tarzı şey lazım onu nereden alıyoduk![]()
Hileli olursa spamda yapıyor fark edersin zaten ama olunca direk kickliyorlar.sytgkdmr demiş ki:hee iyimiş ama silahların günlük olması çok kötü ya adet olsaydı iyi olurdu yoksa sürekli girmemiz lazım oyuna
bu arada bu oyunda hile varmıydı ya çok rahat öldüyürolar beni![]()