![]() |
hllsprdvmDuygusuzz demiş ki:@Bulent_Amca
mp5 ras çıktı 7 günlük![]()
Yarına kadar giremeyeceğim.AngeLicMoon demiş ki:Oyunda mısınız laaa
Ne konuda?Pikachu demiş ki:İndirmeye başladım, 0 dan başlayacağım umarım yardımcı olucak arkadaşlar vardır![]()
Evet ölmezsin çünkü takımda ben varım hep önden gidip milletin canını indirip ölen benimLenneth demiş ki:Silkroad değil hacım bu para vs veremiyorsun, en fazla item hediye edebiliyorsun o da rütben yetiyorsa. Görevler yap sürekli görevler çok güzel şeyler veriyor. Anca şöyle yardım ederiz, oda açarız bizim takıma gelirsin, clana da alırız. Bizim takımda olacağın için fazla ölmezsin, güzel güzel kasarsın![]()
Biz onu yapana bir şey diyoruz ama...Duygusuzz demiş ki:Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet ölmezsin çünkü takımda ben varım hep önden gidip milletin canını indirip ölen benimLenneth demiş ki:Silkroad değil hacım bu para vs veremiyorsun, en fazla item hediye edebiliyorsun o da rütben yetiyorsa. Görevler yap sürekli görevler çok güzel şeyler veriyor. Anca şöyle yardım ederiz, oda açarız bizim takıma gelirsin, clana da alırız. Bizim takımda olacağın için fazla ölmezsin, güzel güzel kasarsın![]()
![]()
Hani .avi si falanda vardıDuygusuzz demiş ki:delimi![]()
Banlıyorum madem seniBulent_Amca demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hani .avi si falanda vardıDuygusuzz demiş ki:delimi![]()
![]()
![]()
Öyle demek istememiştim başkan ya yanlış anladın herşeyi hayır öyle deyilDuygusuzz demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Banlıyorum madem seni![]()