Takımı
Besiktas
gece gece son ctfler süperdi gökhanla sırt sırta verdik doğradık alayını :D

Takımı
Besiktas
Silkroad değil hacım bu para vs veremiyorsun, en fazla item hediye edebiliyorsun o da rütben yetiyorsa. Görevler yap sürekli görevler çok güzel şeyler veriyor. Anca şöyle yardım ederiz, oda açarız bizim takıma gelirsin, clana da alırız. Bizim takımda olacağın için fazla ölmezsin, güzel güzel kasarsın 8)

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lenneth demiş ki:
Silkroad değil hacım bu para vs veremiyorsun, en fazla item hediye edebiliyorsun o da rütben yetiyorsa. Görevler yap sürekli görevler çok güzel şeyler veriyor. Anca şöyle yardım ederiz, oda açarız bizim takıma gelirsin, clana da alırız. Bizim takımda olacağın için fazla ölmezsin, güzel güzel kasarsın 8)
Evet ölmezsin çünkü takımda ben varım hep önden gidip milletin canını indirip ölen benim :D

Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lenneth demiş ki:
Evet ölmezsin çünkü takımda ben varım hep önden gidip milletin canını indirip ölen benim :D
Biz onu yapana bir şey diyoruz ama...
Söylemem summer3:

Duygusuzz demiş ki:
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi

Banlıyorum madem seni :D
Öyle demek istememiştim başkan ya yanlış anladın herşeyi hayır öyle deyil
ölümü öp öyle deyil.
Ekmek musaf çarpsınki öyle değil başğanım.
Ben youtube de gördüğüm bir .avi'yi kastettim yahu çok yanlış anladın.

ReeL BeeN qecH xd

Ben üyelik alamıyorum sebebi nedir ? E-mailimi yazıyorum, gelen email ile bi sayfaya yönlendiriliyorum tüm bilgilerimi giriyorum Complete Registration diyorum. Ama sayfa öyle kalıyor hiçbirşey olmuyor ne yapmam gerek ?

Takımı
Besiktas
@Gökhan
Hani kardeştik hani harekat yapacaktık 1 haftadır oynamıyoruz silkroad gta4 oynamaktan sıyırdım kafayı ben sadnessla1

Takımı
Besiktas
Deli gibi çalışıyorum bro. Kuzey Güney Veda'yı izledim yatıyorum şimdi. Müsait olduğumda mutlaka yapacağız :beer:

Yukarı Alt