burası bir forum ne alakası var chat'le saçma olur bence... CoolRoBoCoP demiş ki:chat kısmı olabilir
burası bir forum ne alakası var chat'le saçma olur bence... CoolRoBoCoP demiş ki:chat kısmı olabilir
gözeL. merak ettim simdiextraloob demiş ki:sitenin %80i bitti kısa bir süre içerisinde yayında olacaktır bilginize Wink
oops unutmusum Razz gaza geLmistimElazigLee demiş ki:bak lay laylardaki l harfleri küçük onları bi büyütü var banlanmadan CoolLibLibi demiş ki:Heryerde herzaman Extra LOOOb xDDDextraloob demiş ki:merak etmeyin siz nasıl ki imzam ve avatarım 10 numara ise anladı o anladııı![]()
![]()
yeni sitemizde 10 üzerinden 11 Cool
lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ahh extraloobgaza geLdim
![]()
auhauhaaha
ya bence de chat bölümü olmalı biraz yavaşlatır ama konu kirliliğini çok azaltır neen dersen adam her sorun için konu açıyo ama chat bölümüne yazıcan o an bilen cevaplıcak bilen yoksa konu açıcakextraloob demiş ki:düşünmek lazım ama bence gereksiz zati herkes hoppp diye oyuna anında giriyor kimse bakmaz check olayına Rolling Eyes
nacru demiş ki:ya bence de chat bölümü olmalı biraz yavaşlatır ama konu kirliliğini çok azaltır neen dersen adam her sorun için konu açıyo ama chat bölümüne yazıcan o an bilen cevaplıcak bilen yoksa konu açıcakextraloob demiş ki:düşünmek lazım ama bence gereksiz zati herkes hoppp diye oyuna anında giriyor kimse bakmaz check olayına Rolling Eyes
extrabeer
katılıyorum.. +1903ElazigLee demiş ki:o zaman msn lerimizi verelim madem,chat olayı gibi olcaksa bi farkı kalmaz mirc ten