hmzsnmz demiş ki:
@STLMX & SweetLord

Sitede tahminlerinizi görmek isteriz 8)
hihihihi ilk oynayışımdı şansmıydı bilmiyorum ama ogun cok güzel maclar vardı 7 yada 8 maca oynamıştım sansıma tutmustu :D hatta 1 maçım yatıyordu 85 dk gol atmışlardı.Yaklaşık 1 aydır oynamıyorm ozman hemen tekrar koşayım peşinden bu işin siteyede tahminlerde bulunurum .

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
İşte benimde söylemek istediğim buydu böylece sıkı iddaacıları burada görebilicez.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
harika olurdu da tutturan çıkmaz sanırım daha ilk hafta herkes ısınsın alemlere ben bile yarın için 3 maç tahmini yaptım ^^

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ARKO demiş ki:

1. ARKO'dan 33.76'lık İdeal Kupon

Sizde eğlence amaçlı yaptığımız kuponlardan 1 e 20 ve üzeri tutan kuponlarınızı burada belirtin bizde rekorunuz kırılana kadar tutan kuponunuzun konusunu sabitleyelim 8) :beer:

adamın hayatı tıkır kardeşim, herif staj yapıyor çalışıyor, ofisi mükemmel çayı devamlı yanında, akşam geliyor nete çıkıyor Dünyanın En Büyük Forumlarından birisi olan extraloob.com'da Asistan eee dert yok tasa yok açıyor ilgi alanlarını başlıyor boş temiz sorunsuz zihinle iki kalem atıyor 2 fırt çay hüplüyorrr hopp tahminler tutuyor hamzayla benim mi tutsun ahahahahaa :D

Ps : imza çok güzel arko :muck:

Yukarı Alt