İstemiyorsan n.p ben yarışmada karışıklık ve kopya çıkmasın diye yardımcı olmak bahabında söylemiştim.İllede msn olması şart değil hızlı cevap almam yeterli...
![]() |
??BestGirlEver demiş ki:Okan abii bence herkesin tarihi belli olsun mesela biri gelecekte alacağı tarihten önce siteye gelip gelecekteki yarışacağı tarihi görebilsin yani haberim olmadı da olmaz bence ??
BestGirlEver demiş ki:??BestGirlEver demiş ki:Okan abii bence herkesin tarihi belli olsun mesela biri gelecekte alacağı tarihten önce siteye gelip gelecekteki yarışacağı tarihi görebilsin yani haberim olmadı da olmaz bence ??
YA YETER sayende mesajım görünmeyecek hale geliyo SUSAR MISINFurkan_105 demiş ki:Okan abi teklifim ile igili açıklamayı PM olarak sana gönderdim cevabını bekliyorum...
??BestGirlEver demiş ki:Okan abii bence herkesin tarihi belli olsun mesela biri gelecekte alacağı tarihten önce siteye gelip gelecekteki yarışacağı tarihi görebilsin yani haberim olmadı da olmaz bence ??
Gelmeyecek çünkü böyle şeylere zaman ayıramayacak kadar meşgul TATMİN EDİCİ Bİ CEVAP MIYDIFurkan_105 demiş ki:Burada foruma yararlı birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Boş mesajlarla post kasmaya değil...
Okan abiden sadece EVET veya HAYIR cevabını bekliyorum.Cevap gelirse susacağımdan emin olabilirsin.
Cevabım yeterli gelmedi yorum yazmadın da ona göre önerimi yazıcam sayende bi türlü görünmüyo ama neyseFurkan_105 demiş ki:Birsürü insan olabilir ama bende bu forumun üyesiyim ve çorbada benimde tuzum olsun istiyorum.Okan abinin Evet veya Hayır cevabı benim için yeterli...
sonuna mısın eki getirerek susar mısın demek çokmu zor?BestGirlEver demiş ki:Cevabım yeterli gelmedi yorum yazmadın da ona göre önerimi yazıcam sayende bi türlü görünmüyo ama neyseFurkan_105 demiş ki:Birsürü insan olabilir ama bende bu forumun üyesiyim ve çorbada benimde tuzum olsun istiyorum.Okan abinin Evet veya Hayır cevabı benim için yeterli...
VE Bİ ZAHMET SUS DA okan abim konuya bakınca görsün Bİ ZAHMET![]()
PFF bi zahmet sus lütfenle eş anlamda değil mi ona bakarsan sen de soru eklerini bitişik yazıyosun bi şey diyen var mı -.- ayrıca kaç defa susar mısın dedim bir değil iki değil neyse yeter zaten furkan da akıllanmıştır zatenKonuralp demiş ki:sonuna mısın eki getirerek susar mısın demek çokmu zor?BestGirlEver demiş ki:Cevabım yeterli gelmedi yorum yazmadın da ona göre önerimi yazıcam sayende bi türlü görünmüyo ama neyseFurkan_105 demiş ki:Birsürü insan olabilir ama bende bu forumun üyesiyim ve çorbada benimde tuzum olsun istiyorum.Okan abinin Evet veya Hayır cevabı benim için yeterli...
VE Bİ ZAHMET SUS DA okan abim konuya bakınca görsün Bİ ZAHMET![]()
sen imzandakini kaldırsan iyi olur çünkü doğaçlama yarışması buFurkan_105 demiş ki:Ben saten okan abiye önerimi yapmaya başladım Okan abi evet derse yapıcaktım şimdiden yapıyorum baksın görsür isterse yapar istemezse silerim.