Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Macro demiş ki:
FrequenzY demiş ki:
Bence Bi Yönetici 4 Kişininde Yolladıgı Dosyayı 1 Konuda Toplasın Bide Anket Acsın
Ankette En Cok Oyu Alan 2 Kişi Üst Tura Cıksın ??
Böylece de kopya çekme ihtimali ortadan kalkar :beer: Anca bidahaki turda bi öncekinden kopya olabilir ^^

ilk grup görsellerini koysunlar bu topic hemen onlar için anket haline getirilir görselleri de ilk topicte sergilenir :muck:

Adminim sana iyi bi teklifim var ama biraz uzun olduğu için msn de konuşalım istersen tabi ama iyi bi teklif ve karışıklığın olmuyacağından emin olabilirsin :wink1:

Strike

Tanınıyorum
extraloob demiş ki:
Macro demiş ki:
FrequenzY demiş ki:
Bence Bi Yönetici 4 Kişininde Yolladıgı Dosyayı 1 Konuda Toplasın Bide Anket Acsın
Ankette En Cok Oyu Alan 2 Kişi Üst Tura Cıksın ??
Böylece de kopya çekme ihtimali ortadan kalkar :beer: Anca bidahaki turda bi öncekinden kopya olabilir ^^

ilk grup görsellerini koysunlar bu topic hemen onlar için anket haline getirilir görselleri de ilk topicte sergilenir :muck:

Fikrimi Beğendine Sevindim Bide Her Grubun Ne Zaman Oldugunu Yazarsanız Millet Ne Zaman Oldugu Bilir Kendini Buna Göre Ayarlar :muck: :muck:

Extraloob :kalp:

Ok admin.Teklifimi düşündünmü bu konu hakkında konuşmak istersen msn de görüşelim.Konu biraz uzun senden hemen cevap almam gerekecek istersen profilimde msn var :wink1:

Ok admin.Teklifimi düşündünmü bu konu hakkında konuşmak istersen msn de görüşelim.Konu biraz uzun senden hemen cevap almam gerekecek istersen profilimde msn var

Güncel...Fazla duramıyacağım admin cvp verirsen sevinirim

Furkan_105 demiş ki:
Ok admin.Teklifimi düşündünmü bu konu hakkında konuşmak istersen msn de görüşelim.Konu biraz uzun senden hemen cevap almam gerekecek istersen profilimde msn var

Nedense çok meraklısın msnine ? :detective: :think: Ayrıca her grubun tarihi belirlenebilirse daha iyi olur kişi bir baktı mı tarihini görebilir o yüzden ??

Yo meraklı değilim başka yerde olur eğer hemen cevap gelicekse sürem şu anlık kısıtlı o yüzden msn demiştim.Admin istemezsede olmaz zaten ben bu yarışmada karışıklık çıkmaması ve foruma yardımcı olmak için demiştim...

Strike

Tanınıyorum
BestGirlEver demiş ki:
Furkan_105 demiş ki:

Nedense çok meraklısın msnine ? :detective: :think:

:beer: :beer: + 1903

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Furkan_105 demiş ki:
Ok admin.Teklifimi düşündünmü bu konu hakkında konuşmak istersen msn de görüşelim.Konu biraz uzun senden hemen cevap almam gerekecek istersen profilimde msn var :wink1:

extraloob.com yönetim ekibi msn kullanmaz 8)

Okan abii bence herkesin tarihi belli olsun mesela biri gelecekte alacağı tarihten önce siteye gelip gelecekteki yarışacağı tarihi görebilsin yani haberim olmadı da olmaz bence ??

extraloob demiş ki:
Furkan_105 demiş ki:

extraloob.com yönetim ekibi msn kullanmaz 8)
PM attım bir bakar mısınız ? 8)

Yukarı Alt