arkadaslar yine ben...şansa bak yeni bi topic accaktım '' kız arkım 2.defa geliyor yardım'' diye :D:D geçen geldiğinde american pie 7 yi izlemiştik ve hoşça vakit geçirdik. şimdi 3 gün sonra tekrar gelicek .. tavsiyeleriniz neler. biraz +18 birazda romantik komedi türü olursa teşekkürler <3 :D

Yakında eve kız attım şu pozisyonları yaptık, şu kadar seviştik. falan filan detaya gireceksiniz...

Yahu burası bi forum,Haydar Dümen fan kulüp değil.Biraz daha dikkat edelim açtığımız konulara.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Guathema demiş ki:
Gönderilme zamanı: 25 Oca 2010 01:40
summer5: daral:
angela demiş ki:
arkadaslar yine ben...şansa bak yeni bi topic accaktım '' kız arkım 2.defa geliyor yardım'' diye :D:D geçen geldiğinde american pie 7 yi izlemiştik ve hoşça vakit geçirdik. şimdi 3 gün sonra tekrar gelicek .. tavsiyeleriniz neler. biraz +18 birazda romantik komedi türü olursa teşekkürler <3 :D
yeni konu açmak yerine eskisini uplamış

Forum yavaş yavaş adult a kaymaya başladı. Önüne gelen manitasıyla olan durumunu extraloob.com a yazmaya başladı. Yakında yengen lafları cıkarsa şaşırmayın ^^

Takımı
Galatasaray
xtollgax demiş ki:
Forum yavaş yavaş adult a kaymaya başladı. Önüne gelen manitasıyla olan durumunu extraloob.com a yazmaya başladı. Yakında yengen lafları cıkarsa şaşırmayın ^^
forum adult'a kaymaz.adult kullanıcılar adult sitelere kayarlar :wink1:

Yukarı Alt