Cinsini boşwer çok tatlı birşey bu yahuMaple demiş ki:Cinsi ne bu kedininXER0 demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Cinsini boşwer çok tatlı birşey bu yahuMaple demiş ki:Cinsi ne bu kedininXER0 demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
Aşkım?axa3Lia demiş ki:Aşkım öle deme ya anlamlı bi isimWindTalker demiş ki:canım zaten merak ediyorum düzgün isimli hayvanın oldumu hiçaxa3Lia demiş ki:![]()
![]()
Fazla kurcalamaya gerek yok^^BruttiBelle demiş ki:Aşkım?axa3Lia demiş ki:Aşkım öle deme ya anlamlı bi isimWindTalker demiş ki:canım zaten merak ediyorum düzgün isimli hayvanın oldumu hiç![]()
![]()
![]()
:? ok. ^^Wax Whine demiş ki:Fazla kurcalamaya gerek yok^^
WW nin cevabı yeterli olmuştur.BruttiBelle demiş ki:Aşkım?axa3Lia demiş ki:Aşkım öle deme ya anlamlı bi isimWindTalker demiş ki:canım zaten merak ediyorum düzgün isimli hayvanın oldumu hiç![]()
![]()
![]()
İstemezdin lolBruttiBelle demiş ki:Eğer bu hayvan sana aitse süpermiş gerçekten. Çok isterdim yerinde olmak. ^^
İnsanı çıldırtacak derecede tembel hayvanlar, masaya koyuyorum 4 saat 5 saat ölü gibi orada sağa sola bakınıyor ^^ Öldü sanıpda çok panik olmuşumdur xPMaple demiş ki:İguanalar çok acayip hayvanlar. Pet shopcu 4 saattir milim hareket etmedi demişti
sırf bunun gülünçlüğünden dolayı iguana almayı düşünüyorumTitus Pullo demiş ki:İstemezdin lolBruttiBelle demiş ki:Eğer bu hayvan sana aitse süpermiş gerçekten. Çok isterdim yerinde olmak. ^^
İnsanı çıldırtacak derecede tembel hayvanlar, masaya koyuyorum 4 saat 5 saat ölü gibi orada sağa sola bakınıyor ^^ Öldü sanıpda çok panik olmuşumdur xPMaple demiş ki:İguanalar çok acayip hayvanlar. Pet shopcu 4 saattir milim hareket etmedi demişti
Titus Pullo demiş ki:İstemezdin lolBruttiBelle demiş ki:Eğer bu hayvan sana aitse süpermiş gerçekten. Çok isterdim yerinde olmak. ^^