![]() |
Eminönüfrityus demiş ki:Ben Köpek almayoı düşünüyorum İstanbulda alabilceğim bir yer varmı
Sitesini falan verirseniz
bide ben ufakken 6-7 yaşlarına istanbulda bi sokağa girmiştik herkez kedi köpek satardı orası neresidir?
o nedir öyle hayvanı çamaşır niyetine asmışsın oraya üstüne mandal tak bari sıcak havada iyi bir uyku çekerProMaster demiş ki:Ahanda Nohut'um![]()
![]()
Sevio abisi Oyle YatmayiNina Ricci demiş ki:o nedir öyle hayvanı çamaşır niyetine asmışsın oraya üstüne mandal tak bari sıcak havada iyi bir uyku çekerProMaster demiş ki:Ahanda Nohut'um![]()
![]()
![]()
lem hayvani sevdikden sonra ellerini yikion dimi sonra bitli pastalari bize yedirmeJusTPearL demiş ki:Buda 3 Aylık Rottweiler'im Rüzgarr![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAProMaster demiş ki:lem hayvani sevdikden sonra ellerini yikion dimi sonra bitli pastalari bize yedirmeJusTPearL demiş ki:Buda 3 Aylık Rottweiler'im Rüzgarr![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.![]()
![]()
Abdest niye alion ?JusTPearL demiş ki:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAProMaster demiş ki:lem hayvani sevdikden sonra ellerini yikion dimi sonra bitli pastalari bize yedirmeJusTPearL demiş ki:Buda 3 Aylık Rottweiler'im Rüzgarr![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.![]()
![]()
Ne kadar aşşağılayıcı bi sözdü bu hacı
![]()
Tabiki yıkıorum köpekten sonra abdest alıorum ayıp edion.
![]()
ProMaster demiş ki:Abdest niye alion ?JusTPearL demiş ki:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAProMaster demiş ki:lem hayvani sevdikden sonra ellerini yikion dimi sonra bitli pastalari bize yedirme![]()
![]()
Ne kadar aşşağılayıcı bi sözdü bu hacı
![]()
Tabiki yıkıorum köpekten sonra abdest alıorum ayıp edion.
![]()
![]()
bu nasıl bişe böle Marul gibiTwiLighT demiş ki: