teşekkürler :)
china bow var ama skilleri kötü 38 lvl ben de pek fazla açamıyorum.Tavsiyelerini dinlemek isterim msn var mı?KB24 demiş ki:ben china bow kas derim ama illede avrupa kasacam diyorsan sen bilirsin.
eomer demiş ki:Eğer bu şey doğruysa 3m sp istiyorhapı yuttuk yani!:S
Heavy Armorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedirbeni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim
![]()
![]()
Halbuki bilseler en kral lureyi xbow yaparPsycHoCycLe demiş ki:Heavy Armorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedirbeni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim
![]()
![]()
cunku artık partylerde warrıorlardan full lure ıstenıyor
![]()
yok canım en güzel lureyi wiz yapar (: ama moblara tek tmaması lazımMike Shinoda demiş ki:Halbuki bilseler en kral lureyi xbow yaparPsycHoCycLe demiş ki:Heavy Armorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedirbeni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim
![]()
![]()
cunku artık partylerde warrıorlardan full lure ıstenıyor
![]()
![]()