K kungreoking Kayıt 14 Nisan 2007 Mesajlar 10 Beğeniler 0 27 Temmuz 2007 #1 yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı?
yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı?
H _HeaveN_ Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 144 Beğeniler 0 Şehir AdminCP 30 Temmuz 2007 #2 kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... Botlar Henüz Avrupa İçin Düzenlenmedi Ama Biraz Beklersen Avruba Bot Çıkacak Ama Kesin Tarih Vermiyorlar Sadece Çıkacak Diyorlar Loading ... :?!!!
kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... Botlar Henüz Avrupa İçin Düzenlenmedi Ama Biraz Beklersen Avruba Bot Çıkacak Ama Kesin Tarih Vermiyorlar Sadece Çıkacak Diyorlar Loading ... :?!!!
J Jason Walker Kayıt 20 Haziran 2007 Mesajlar 7.709 Beğeniler 0 30 Temmuz 2007 #3 onların loading i 1-2 ay sürer Surprised
S StarkDrache Bilgiliyim Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 2.956 Beğeniler 0 Şehir Kuzey Yarım Küre 30 Temmuz 2007 #4 kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... benm yaptıgım gibi lvine göre bi çin townuna kaydet örnek ; 24 Lv'sen Dw 'a kaydet orda kasılsn herşeyi eksiksiz ypıor
kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... benm yaptıgım gibi lvine göre bi çin townuna kaydet örnek ; 24 Lv'sen Dw 'a kaydet orda kasılsn herşeyi eksiksiz ypıor
P Police Kayıt 21 Nisan 2007 Mesajlar 275 Beğeniler 0 Şehir Chin Tomb da oturup 100 lvl sınırını beklemek 4 Ağustos 2007 #6 Confused Confused Confused
N NephilimAngel Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 4.173 Beğeniler 0 Şehir mistik mannnn 4 Ağustos 2007 #7 bi cıksa wizard oldugum için dw dk başı yatıyo Sad
T TheBigDady Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesajlar 604 Beğeniler 0 Şehir Fransa / Paris 31 Ağustos 2007 #8 kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... Ya bana senin kullandıın botu atarmısın ama paralı deilse at Razz foruma bi bakııyym kuruum burda hiç bulamadım bi bot doru düzgün
kungreoking demiş ki: yeni avrupa karakterlerinde bot u denedim calişiyo ancak yeni bolumde oldugun yere ısınlanma var onu nie yapmiyor ? bunu için bir button varmı? Daha fazla görüntüle... Ya bana senin kullandıın botu atarmısın ama paralı deilse at Razz foruma bi bakııyym kuruum burda hiç bulamadım bi bot doru düzgün