Bu eu questlerde ki verilen exler chinse görevlerine göre neden bu kadar düşük yaf yanı lvl deki aynı görevler chinsede 150 k ex veriyor eu da 42 k hatta bazan daha az niye bu kadar az bu exler acaba ?
katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler
ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor.LostPower demiş ki:katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler
Katılıyorum arkadaşa....DemoN_WzRD demiş ki:Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence.
öyle kolay sanmayın.Görevler hem kolay çıkmıyo hem de çok uğraştırıyo.görev poşeti toplıycan bilmem hungry blood onqlara gitcem yetmycek toplacam aynı yer git sağa tıkla tekrar-tekrar.Ama tüm unqe çıkartma görevleri avrupada.Cerberus,Captan Ivy, GoriaUltraViole demiş ki:Katılıyorum arkadaşa....DemoN_WzRD demiş ki:Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence.
akademide istedii kadar sun olsun ister eu ister ch 9d yok amaDemoN_WzRD demiş ki:ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor.LostPower demiş ki:katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...