Bu eu questlerde ki verilen exler chinse görevlerine göre neden bu kadar düşük yaf yanı lvl deki aynı görevler chinsede 150 k ex veriyor eu da 42 k hatta bazan daha az niye bu kadar az bu exler acaba ?
katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler![]()
ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor.LostPower demiş ki:katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
Sebep olarak benim düşüncem; Eu çarlar pt ile kasmaya yönelik buildler olduğu için(her ne kadar botla kassakta xD) görev expine gerek duymamış olabilirler![]()
![]()
![]()
Katılıyorum arkadaşa....DemoN_WzRD demiş ki:Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence.![]()
öyle kolay sanmayın.Görevler hem kolay çıkmıyo hem de çok uğraştırıyo.görev poşeti toplıycan bilmem hungry blood onqlara gitcem yetmycek toplacam aynı yer git sağa tıkla tekrar-tekrar.Ama tüm unqe çıkartma görevleri avrupada.Cerberus,Captan Ivy, GoriaUltraViole demiş ki:Katılıyorum arkadaşa....DemoN_WzRD demiş ki:Exp'in az gelmesinin sebebi görevlerin kısa sürmesi.Kolay görevler olmasıdır bence.![]()
akademide istedii kadar sun olsun ister eu ister ch 9d yok amaDemoN_WzRD demiş ki:ch'leri o kadar hafife alma bence zaten ordaki silahları kullanan adam bence çok zor bulunuyor.LostPower demiş ki:katılıyorum ayrıca akademilerde sun sos som eu silahlar yok ndn bi oldunu düşünsenize eu lar ch lere neler yaparINSENSITIVE demiş ki:Evt öyle bi gıcık durum var.-.- Bin dereden su getirtip üstüne exp vermediği zaman çok kıl oluodum eu görevlerine...
![]()
![]()
![]()