Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda :D Kaynaşabiliriz^^
P PbjZ Kayıt 28 Ekim 2010 Mesajlar 7 Beğeniler 0 20 Ocak 2011 #21 Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^
S SuS3 Kayıt 18 Haziran 2008 Mesajlar 1.256 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 20 Ocak 2011 #22 PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin
PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin
Temet Nosce Kayıt 24 Ocak 2009 Mesajlar 3.287 Beğeniler 21 Şehir Boston/Massachusetts 2 Şubat 2011 #23 SuS3 demiş ki: PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin Daha fazla görüntüle... Neden ayrıldın eski serverden bro ? Özelden yaz merak ettim Bizim serverde 92 level wizard var netim gelecek yakında o zaman akarız senle
SuS3 demiş ki: PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin Daha fazla görüntüle... Neden ayrıldın eski serverden bro ? Özelden yaz merak ettim Bizim serverde 92 level wizard var netim gelecek yakında o zaman akarız senle
S SuS3 Kayıt 18 Haziran 2008 Mesajlar 1.256 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 8 Şubat 2011 #24 Clochard demiş ki: SuS3 demiş ki: PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin Daha fazla görüntüle... Neden ayrıldın eski serverden bro ? Özelden yaz merak ettim Bizim serverde 92 level wizard var netim gelecek yakında o zaman akarız senle Daha fazla görüntüle... Geri döndüm tekrar ^^ intikam için
Clochard demiş ki: SuS3 demiş ki: PbjZ demiş ki: Kardeş Yanına gelsem yardım edermisin serverda Kaynaşabiliriz^^ Daha fazla görüntüle... Sapitmadigin surece neden olmasin Daha fazla görüntüle... Neden ayrıldın eski serverden bro ? Özelden yaz merak ettim Bizim serverde 92 level wizard var netim gelecek yakında o zaman akarız senle Daha fazla görüntüle... Geri döndüm tekrar ^^ intikam için