- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Diyelimki script boyle olsun ve b1 scrıptisuperlordice demiş ki:örnekle anlatırmısınız neyin sonuna eklicez scriptleri açıyorum bi sürü 5 ,6 var hepsinimi değiştircez , yoksa en sondakinimi ? başka yolu yokmu neden böle oldu???? b2 b3 b4 olduğunu nerden anlıcam =)
Kullan dığın script upload et pm den gonder yardımcı olayım olurmu..superlordice demiş ki:teşekkürler kardeşim , rica etsek xantosun script arşivini yeniye uyarlayıp bize upload edermisin çünkü orda b1,b2,b3,b4 olarak bilmiyoruz sadece canavarların levelleri yazıyor yardım lütfen =) + 1000000000000000000000 rep sana yaparsan :)
Rep,ışın kılıcı vs. şeyler sitemizde yoktur.superlordice demiş ki:teşekkürler kardeşim , rica etsek xantosun script arşivini yeniye uyarlayıp bize upload edermisin çünkü orda b1,b2,b3,b4 olarak bilmiyoruz sadece canavarların levelleri yazıyor yardım lütfen =) + 1000000000000000000000 rep sana yaparsan :)
Tabiki kastığın yere git ve orda Traning Place den Get Current Coordinates tıklaman yeterlisuperlordice demiş ki:nasıl scripte gerek kalmadı ? anlamadım bi yeri seçtikmi oraya gidiyormu scriptsiz ?
Evet güzel olmuş trbkler..araziforum demiş ki:ahanda yaptım bitane jangan cave 90_Warrior-Camp15-2 (hotandan jangana)
1.43a sürümünde aktif
TşklerRespect demiş ki:Script kullanmak isteyenler için gerekli bir bilgi sonuçta çıktığından bu yana büyük script arşivleri oluştu yeniden yaratmak zor olur ^^
/Sabit
Haklısın ...Respect demiş ki:Script kullanmak isteyenler için gerekli bir bilgi sonuçta çıktığından bu yana büyük script arşivleri oluştu yeniden yaratmak zor olur ^^
/Sabit
süüüüperrrMelik demiş ki:Tabiki kastığın yere git ve orda Traning Place den Get Current Coordinates tıklaman yeterlisuperlordice demiş ki:nasıl scripte gerek kalmadı ? anlamadım bi yeri seçtikmi oraya gidiyormu scriptsiz ?![]()
Güzel bilgilendirme olmuş kolaylaştırma acısında tşkler.araziforum demiş ki:olan scripti değiştirmek o kadar da zor değil. istediğiniz kısmı kopyalayın word'e atın ctrl+f yapın ve örn. oradan ters parantezi ")" bul ve ",6)" ile değiştir yapın. hızlıca yeni scriptler hazır. bence oldukça kolay bi yöntem. tabi bu da göreceli![]()
Tamam diyelim kasma alanına gittik ve dediğini yaptık...Peki poy bitiminde yine sehre gelip geri gidecekmi bu yeni sbotlarda :SMelik demiş ki:Tabiki kastığın yere git ve orda Traning Place den Get Current Coordinates tıklaman yeterlisuperlordice demiş ki:nasıl scripte gerek kalmadı ? anlamadım bi yeri seçtikmi oraya gidiyormu scriptsiz ?![]()
Evet gelecektir merak etmeTATAR_RMAZAN demiş ki:Tamam diyelim kasma alanına gittik ve dediğini yaptık...Peki poy bitiminde yine sehre gelip geri gidecekmi bu yeni sbotlarda :SMelik demiş ki:Tabiki kastığın yere git ve orda Traning Place den Get Current Coordinates tıklaman yeterlisuperlordice demiş ki:nasıl scripte gerek kalmadı ? anlamadım bi yeri seçtikmi oraya gidiyormu scriptsiz ?![]()