ya baktimda ndn bloke olsun :S hepsi ve ErrorCode= PI, 30004 benimki i se ErrorCode= PI, 30022Toxicated demiş ki:
Senin indirdiğin Combat Arms. Bizim ülkemizde bunu oynayamazsın.Malesef :/WhiteFang demiş ki:ya baktimda ndn bloke olsun :S hepsi ve ErrorCode= PI, 30004 benimki i se ErrorCode= PI, 30022Toxicated demiş ki:
o yuzden :S + hic kulanmadan ndn bloke olsun ki![]()
kardeşim valla çok sağol bende diyorum nasıl millet oynuyor mis gibide ben oynayamıyorum diye :)DaRKWaTcH demiş ki:Senin indirdiğin Combat Arms. Bizim ülkemizde bunu oynayamazsın.Malesef :/WhiteFang demiş ki:ya baktimda ndn bloke olsun :S hepsi ve ErrorCode= PI, 30004 benimki i se ErrorCode= PI, 30022Toxicated demiş ki:
Google'a Combat Arms Eu yazıp çıkan siteden download edebilirsin ...
Heee europe fln oldunu hic bilmiyordum saolDaRKWaTcH demiş ki:Senin indirdiğin Combat Arms. Bizim ülkemizde bunu oynayamazsın.Malesef :/WhiteFang demiş ki:ya baktimda ndn bloke olsun :S hepsi ve ErrorCode= PI, 30004 benimki i se ErrorCode= PI, 30022Toxicated demiş ki:
Google'a Combat Arms Eu yazıp çıkan siteden download edebilirsin ...
Malesef tek çözüm doğru olanı indirmen.askerler2 demiş ki:yaa bi çözümü yokmu peki baştan indiremem ben kotam zaten coştu :((
Toxicated demiş ki:Malesef tek çözüm doğru olanı indirmen.askerler2 demiş ki:yaa bi çözümü yokmu peki baştan indiremem ben kotam zaten coştu :((
aynı hata bendede var ne yalan söyleyim icime oturdu :(Toxicated demiş ki:Malesef tek çözüm doğru olanı indirmen.askerler2 demiş ki:yaa bi çözümü yokmu peki baştan indiremem ben kotam zaten coştu :((