int e ver ben öyle yapıyomerdener demiş ki:bu 7 ye 1 de 1 stat point kalıyo onu ne yapcaz

int e ver ben öyle yapıyomerdener demiş ki:bu 7 ye 1 de 1 stat point kalıyo onu ne yapcaz
6/1 şöle oluyor 66 lvl e kadar hep int 66 da 2 int 1 str sonra hep str bence baya saglam ve güzel damage weren bi char olur extraokkTWEETY demiş ki:hiç denemedim Sad_ExTaSy_ demiş ki:pekı 6/1 nasıldır
ama neden öyle bişi yapma gereği duyuyorsunki
yalın olarak
7-1hybrid
6105HP
18k MP
ve %88-90 arası Mag Balance Sahiptir
ve Yalın olarak diyorum yani itemsiz ve bonussuz![]()
heuheu ewt bolede gusel oluo bi bakıma 7e1 işte bnnda %104 oluo mag blnce!EXC123 demiş ki:70 lvl int werin 70 den sonra str werin bence![]()
chok iğrenç şaka bow yaptın mı str yapcan yacaginnn demiş ki:Ben 2int 1 str bow cold garment im nasıl?
ewt bole gtmekte bir cozum! 80lvlde 5:1 oluor! kasarken full int olucan ama 67e kadar!KaNaKaN demiş ki:7/1 , 5/1 bunu gibi statlar yerine bence lvle gore karar vermek daha iyi
benim kendi hybird charim 67 int 13 str sword shield
tweety ucmus phaha_ExTaSy_ demiş ki:peqi TWEETY nın full int for dual weapon rehberındekı gibi yapsam nasıl olur
buyrun lınk: viewtopic.php?f=101&t=17794
ahh oo sun spear olsa waryaa ıhsadgqwe servere meydan okumayan en adi phahahaha!hacker__ demiş ki:Hybird 5.1 olur bence elinde de bi sun spear olur.Al sana ne güzel hybird hem canın hem de istediğin gibi atağın olur![]()
+1Princess89 demiş ki:5.1 ....
7.1 sadece gucunu dusurur azck bisi hp verir cok gereksiz bi hybrid sekli
+1LibLibi demiş ki:+1Princess89 demiş ki:5.1 ....
7.1 sadece gucunu dusurur azck bisi hp verir cok gereksiz bi hybrid sekli
aynen bu 5:1 s/s hybird ruleeeeeZ extraokk