Kardeşim imzan çok güzel çok güzel ve anlamlı ve bir o kadar dogru ve bir o kadar acıottomanethem demiş ki:Şu avrupa geldi geleli oyunda herşeye gıcık oluyom 4 haftadır 65 lvl ım lagdan yatmaktan artık bezdim oyuna giresim yok nerden ögrendim bu oyunu nefret ediyom yaw öf öffffffffffffffffffffffffffff Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
en çok insana ne koyuyo biliyon mu bende onların yaşındayım ewimde pc başında sro kasıyom bırakıyım diyom 3-5 arkadaş yüzünden bırakamıyom ben bu rahatta onlar o eziyette bayram üzeri oldüler keşke bende yanlarında olsayım keşke Sad Saddj_shark demiş ki:Kardeşim imzan çok güzel çok güzel ve anlamlı ve bir o kadar dogru ve bir o kadar acıottomanethem demiş ki:Şu avrupa geldi geleli oyunda herşeye gıcık oluyom 4 haftadır 65 lvl ım lagdan yatmaktan artık bezdim oyuna giresim yok nerden ögrendim bu oyunu nefret ediyom yaw öf öffffffffffffffffffffffffffff Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
aynısını bne sölicektim bak seni bu yüzden seviyorum cem abiJigsaw demiş ki:Bence Earth Ghostlar ve Tigerlar nefret ediyorum boğasım var. Chakjiler bi de. Bu kadar uyuz yaratık olamaz kervan çektiriyoruz hemen 100 tane tiger kendinin 5 katı yüksek lvl adamlara dalıp uyuz uyuz geziyolar. STR olmama rağmen shock lion atıyorum yatıyorlar ama daracık ufak beyinlerine kendinde 50 kat güçlülere saldırmamaları girmiyor hele PVP yaparken at binerken peşinize takılıp 10km boyunca arkanızda gezegen o Earth ghostlar yok muuu?!Bi de noobken Earth Taoist keserken sesi kapardım. Red eyelar falan da kıl ama hemen bırakıyorlar işte. En sevdiğim yaratıklar da Mangyang lar. Sakin iyi huylu cici yaratık çok seviyom onları.
![]()
atla giderken peşime takılıyolar öldürcekmiş gibi bende kuçumu saldırtıyomTiky demiş ki:harbi eart ghost hem sesi hem tipi kıcık kesincede arkandan küfür ediyo görüşürüz seninle gibisindenCool