intothewild53 demiş ki:valla ne diyim güvenmezdim böyle şeylere ama gerçekten helal olsun çok iyi bir anlaşmaydı teşekkür ederim güvenilir kişilik![]()

![]() |
intothewild53 demiş ki:valla ne diyim güvenmezdim böyle şeylere ama gerçekten helal olsun çok iyi bir anlaşmaydı teşekkür ederim güvenilir kişilik![]()
1500TL civarı . Reklam olsun diye telefonu veriyorum.frityus demiş ki:şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?
Hocam yani sadece elindeki charlar satılsın diye yapmıyorum , az biraz da insanlar tanısın birazda geniş kitleye hitab edekCooL AngeL demiş ki:O değilde ne bilelim verdik deyıp vermıyeceksın, yada kanıt olarak bır foto gonderdıgınde arkadaşına gonderıceksın, yada referanslara yan bı extraloob uyelıgı acık oraya telefonu aldıgına daır sahte bır resım koyucaksın![]()
1500 tl cıvarı edıyor bahsı geçen telefon kaç tl fırat bılırsın senfrityus demiş ki:şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?
800-1000 TL civarıCooL AngeL demiş ki:1500 tl cıvarı edıyor bahsı geçen telefon kaç tl fırat bılırsın senfrityus demiş ki:şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?![]()
telefon 800-900 arası 500 liralık çar alalım telefonu verCooL AngeL demiş ki:1500 tl cıvarı edıyor bahsı geçen telefon kaç tl fırat bılırsın senfrityus demiş ki:şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?![]()
Veriyim hocam ayıpsın , Burdaki maksat beni tercih etmenizfrityus demiş ki:telefon 800-900 arası 500 liralık çar alalım telefonu verCooL AngeL demiş ki:1500 tl cıvarı edıyor bahsı geçen telefon kaç tl fırat bılırsın senfrityus demiş ki:şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?![]()
![]()
lazım değilde böylelikle reklam oluyor . iştefrityus demiş ki:Hocam direk telefonu sat o zaman lazım değilse![]()
Char alın çekilişe katılın hocam . İstiyorum ki müşterilerimden biri kazansın bunu .Nina Ricci demiş ki:Madem ısrarlısın bu kadar telefonu siteye bağışla çekiliş ile dağıtalım şanslı bir kişiye :)
Demek istiyor ki sitedekiler değil, benle alışverişi olanlar umrumda.Nina Ricci demiş ki:Müşterin doğal olarak site üyelerinden birisi olmuş oluyor yani pek değişen birşey yok ^^