armilx

Tanınıyorum
intothewild53 demiş ki:
valla ne diyim güvenmezdim böyle şeylere ama gerçekten helal olsun çok iyi bir anlaşmaydı teşekkür ederim güvenilir kişilik :D
:arrow: Sağolun. Referans olarak eklendi . İyi Günler , İyi Oyunlar .

:arrow: GÜNCEL GÜNCEL :coffee:

Takımı
Seçiniz...
O değilde ne bilelim verdik deyıp vermıyeceksın, yada kanıt olarak bır foto gonderdıgınde arkadaşına gonderıceksın, yada referanslara yan bı extraloob uyelıgı acık oraya telefonu aldıgına daır sahte bır resım koyucaksın sakinolsampiyon:

armilx

Tanınıyorum
CooL AngeL demiş ki:
O değilde ne bilelim verdik deyıp vermıyeceksın, yada kanıt olarak bır foto gonderdıgınde arkadaşına gonderıceksın, yada referanslara yan bı extraloob uyelıgı acık oraya telefonu aldıgına daır sahte bır resım koyucaksın sakinolsampiyon:
Hocam yani sadece elindeki charlar satılsın diye yapmıyorum , az biraz da insanlar tanısın birazda geniş kitleye hitab edek :D maksat reklam elimdede fazla vardı ,Çekiliş ile teslim edicem.

armilx

Tanınıyorum
frityus demiş ki:
CooL AngeL demiş ki:
frityus demiş ki:
şimdi bütün karakterler toplam kaç para ediyor ?
1500 tl cıvarı edıyor bahsı geçen telefon kaç tl fırat bılırsın sen :?:
telefon 800-900 arası 500 liralık çar alalım telefonu ver :D
Veriyim hocam ayıpsın , Burdaki maksat beni tercih etmeniz :D

Takımı
Galatasaray
Madem ısrarlısın bu kadar telefonu siteye bağışla çekiliş ile dağıtalım şanslı bir kişiye :)

armilx

Tanınıyorum
Nina Ricci demiş ki:
Madem ısrarlısın bu kadar telefonu siteye bağışla çekiliş ile dağıtalım şanslı bir kişiye :)
Char alın çekilişe katılın hocam . İstiyorum ki müşterilerimden biri kazansın bunu .

Takımı
Galatasaray
Müşterin doğal olarak site üyelerinden birisi olmuş oluyor yani pek değişen birşey yok ^^

Yukarı Alt