Arkadaslar full int sword shield bi char a sizce el yakma lightningi mi daha iyi gider fire mi bi cok insan fire dio ben light ninng kullanan bi çok char gördüm ve gzelde demage vuruolardı kendim hiç denemedim lightning el yakma sizce hangisi daha iyi

+ ları cok seker ayrıca light parry ratio avantajın olur lightning ice s / s bi nuker oyunun en iyi yapılandırmalarındandır bu arada must piercing seriside atagını arttırır :)

MeLiK demiş ki:
+ ları cok seker ayrıca light parry ratio avantajın olur lightning ice s / s bi nuker oyunun en iyi yapılandırmalarındandır bu arada must piercing seriside atagını arttırır :)
skıllerınden bahsetmıorum ya sen yanlıs anladın yada ben yanlıs anlattım el yakmasından bahsedıorum sadece

int chara oldum olası ısınamadım 69 ve 67 lvl 2 tane charım var int ikisindede fire ı en düşük skill olarak kullandım light cold ağırlıklı gıttım pısman olmadım bence fire str için vazgecılmez light ise verdigi magical damage ve parry ile int için vazgecılmez

en cok damage veren fire ama ben lıght ı kasarken fire ı da pwp yada meslek yaparken kullan derim eğer nuker sen tabi

Fire Tabiki Yüksek Damage Verir Lighting Kasarken İidir Fakat Verdiği Damage Firea Göre Düşüktür

bence pure int isen fire hybird isen lhiting çünkü pure inti iyi yapılandırıp str itemlerini bol tutarsan atağa ihtiyacın olacaktır fire imbueside baya atak artar bir imbue(el yakma) nuklerinede bağlıdır fire olursan fire nukelerin damagesinden çok faydalanırsın eğer farm yapmayı becerirsen fire cold lhiting sikillerine vermeni öneririm bunlar içinde önerim fire:)

90 lwl geldikten sonra herkez ligting acıo ateş kapatıo ama bana göre yanlıs çünkü ateş el yakması daha cok mag damage werir fiziksekl vurusları daha yüksek vurusun + ateş açarsan mag defansın olucak
ligting açanların hiçbirinde mag defas olmuyo bunu hiç düsünmülar ligting kapalı olunca vurusun düsüo ama o kadar etkiledigini düsünmüyorum ben kendi çarımıda fire yaotım vuruslarımda süper dicek bişi yoq çarımı bilen biliyo hasin

Light kullan :) 90 nuke'ü var. Bicheon isen zaten kendi skillerini de kullanacaksın -ki aralarında impotent , division , bleed var , bunlar karşıdakinin mag/phy def düşürür - ve herhangi bi skill'i tutturup division gibi bişey eklersen light nuke'lerini ardarda wurmaktan başka yapman gereken bişey yok :)
Light %18 mag. attack , %71 civarında grass walk , Parry ratio ve Ghost walk shadow sağlar. Zorda kalırsan 22metre uçar canını doldurcak zamanı kazanırsın :wink1:
Fire ise sana phy attack , nuke ve Mag def. sağlar -ki sana phy lazım- :]

Yukarı Alt