![]() |
Sence bu mümkün mü? Benzinsiz araba sürebilir misin?rapkid demiş ki:Beyler Acil yardm edersinz sro oynamak istiyormm.. nasıl oynayabilirm ekran kartım olmadan sro...???
evet mumkun denemeden yorum yapmayınSameyanZeva demiş ki:Sence bu mümkün mü? Benzinsiz araba sürebilir misin?rapkid demiş ki:Beyler Acil yardm edersinz sro oynamak istiyormm.. nasıl oynayabilirm ekran kartım olmadan sro...???
8 gb ram var onboard ekran kartıyla 1 tane acıorum goruntu kotu ama pwp yapabılıyorum meselaerimpower demiş ki:arkadaşlar saçmalamayın pcmin ekran kartını çıkarıp denedim emin oliyim diye 6gb ram var ve ekran kartsız 4 tane sro çok rahat açıyor lag dı takılma hiç bişey olmuyo (lag ne alakaysa) ekran kartı takınca daha fazla çalıştırır belki ama denemedim.
yani ramin iyise çalıştırır min 2gb ram olsn ekran kartı olmasın sroyu rahat kartın vrmş gibi çalıştırırsın
işlemcın ?ustameen demiş ki::) tabiki yorum farkı ama ekran kartı olmayan bir bilgisayar çalışmaz kiekran kartı yoktan kasıt o/b ekran kartı ise değişir
MicroEx bios dan bellek paylaşımını ayarlarsan (ki buda anakartın modeline yongasına göre değişir) 1.5gb ye kadar paylaşımlı bellek kullandırabilirsin. o/b 3D grafik hızlandırıcılarda(ekran kartı farklı anlam taşır) anakart intel yongalı ise kötü sonuçlar alınabilir amd yongalı ise ve yeni versiyon bir anakart ise (o/b radeon ise) güzel sonuçlar alabilirsiniz.
benim pc 4gb 256mb ekran kartı var ve 12ye kadar sro açabiliyorum. 8 gb olsa 20yi geçerdim :) (xp x64 en kurulu gereksiz bütün servisler kapalı ve xp açıldığında 220mb ram kullanıyor)