![]() |
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti gDDR5 192 bit kullanıyorum 1gb ve çok memnunum BattleField 3'ü en yüksek performansta oynuyorum banamısın demiyor.Lemonade demiş ki:Ati ekran kartlarından pek anlamıyorum, testler nvidia ekran kartlarının ezici üstünlüğünü gösteriyor. Eğer maksimum performans istiyorsan nvidia'lara bakıcaksın :)
şuanki ekran kartım nvidia gts 250 1gb 256bit 2 sene önce yaptırdım hala memnunum lakin project cars çıkacağı için çok fena ekran kartı istiyor o yüzden değiştireceğim başka bir öneriniz varsa nvidiadan söylerseniz iyi olur :)Lemonade demiş ki:Ati ekran kartlarından pek anlamıyorum, testler nvidia ekran kartlarının ezici üstünlüğünü gösteriyor. Eğer maksimum performans istiyorsan nvidia'lara bakıcaksın :)
O ekran kartı için link varmı baktımda bulamadım ^^AngeLicMoon demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti gDDR5 192 bit kullanıyorum 1gb ve çok memnunum BattleField 3'ü en yüksek performansta oynuyorum banamısın demiyor.Lemonade demiş ki:Ati ekran kartlarından pek anlamıyorum, testler nvidia ekran kartlarının ezici üstünlüğünü gösteriyor. Eğer maksimum performans istiyorsan nvidia'lara bakıcaksın :)
Ati'den bende anlamıyorum çünkü fazla kullanan ve tercih edilen bi ekran kartı olduğunu düşünmüyorum.
son birşey soracağım ısınma sorunu nasıl birde oyunlarda kaç fps alıyorsun ? bu ekran kartıylaAngeLicMoon demiş ki:http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx550tidcdi1gd5-gtx550-ti-directcu-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54510
peki NVIDIA GeForce GTX 550 Ti gDDR5 192 bit için tavsiye edeceğin power varmı hiç anlamıyorum psu veya powerdan ^^Xperyon demiş ki:AMD işlemci kullanıyorsan Ati alacaksınki ek özelliğide onunla birlikte gelsin şayet intel ise nvidia kullanacaksın performansları çok farkettiriyor.Dediğin ekran kartı piyasaki tüm oyunları ultra seviyede çalıştırır ama 550 yada üstü power gerekli.
750W Psu alırsan seni uzunca götürür bu tarz problemler yaşamazsın.Genelde çoğu kişiye "Thermaltake" tavsiye ederim psu markası olarak en kaliteli üründür kendi sınıfında.Salvation demiş ki:Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi
peki NVIDIA GeForce GTX 550 Ti gDDR5 192 bit için tavsiye edeceğin power varmı hiç anlamıyorum psu veya powerdan ^^Xperyon demiş ki:AMD işlemci kullanıyorsan Ati alacaksınki ek özelliğide onunla birlikte gelsin şayet intel ise nvidia kullanacaksın performansları çok farkettiriyor.Dediğin ekran kartı piyasaki tüm oyunları ultra seviyede çalıştırır ama 550 yada üstü power gerekli.
İşlemciyi doğrudan taça attınKnickles demiş ki:Bu ekran kartına 600w 80 plus psu çok rahat kaldırır fazla bile gelir.