Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
StarCraft 2
Beklenen gün geldi çattı ve beklenen oldu. Blizzard'ın 19 Mayıs sürprizinin Starcraft 2 olduğu kesinleşti. Şimdilik 10 SC ve bir tane Cinematic Trailer dan başka birşey çıkmadı su üstüne. Ama yakında bombardıman başlar.

İlk izlenimlerime gelecek olursak, grafik olarak pek de öyle ahım şahım gelişmiş gibi gözükmüyor oyun. Ama Blizzard, oyunlarının kendisi yayınlanan ilk oyun içi görüntülerden daha farklı olmasıyla tanınır. Bu yüzden oyun çıkana kadar grafiklerin değişim geçireceği kesin gibi.

Starcraft 2 yi bırakın yeni nesil 3D grafikleri, 2D Bitmap grafiklere sahip bile olsa, alıp bir solukta bitirecek binlerce oyunsever var (tek başına Güney Kore bile yeter :) ). Fakat Blizzard yeni nesil oyuncuları Starcraft 2' ye çekmek istiyorsa, grafiklere sağlam bir gözden geçirme ve yenileme yapmak zorunda. Şu haliyle güzel olsa da, makyaj yapılmış Warcraft 3 motorundan daha öte değil.

Henüz oyun ve oynanışla ilgili fazla detay açıklanmış değil. Yeni haberleri sizinle en kısa zamanda paylaşacağız.

Tanıtım Videosu


-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
of offf çok güzel bee içim geçildi bir de age nin güzel versionu yapılsaydı age 3 olmayanından keşke :mrgreen:
 

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
-Resim Silinmiş.

Birçok oyun severin merakla beklediği Grand Theft Auto 4 ile ilgili haberler yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Rockstar'ın ketumluğu alışılmadık bir durum değil, fakat söz konusu olan GTA 4 olunca herdense biraz daha ağırdan almış görünüyorlar. Kulislerde oyunun teknik özelliklerine karar verme aşamasının çok uzun sürmesi bu duruma sebep olarak gösteriliyor.

GTA serisi genel olarak güzel grafiklere sahip olsada, çıktığı zaman ki en iyi grafiklere sahip oyun olma iddiası taşımadı. Temiz ve akıcı grafikler yapımcıların büyük önceliğiydi. Fakat bu durum GTA 4 te tersine dönmüş gibi gözüküyor. Screenshot'lardan ve oyunun yayınlanmış tek resmi trailer'ından anladığımız kadarıyla, GTA bu sefer grafik/görsellik anlamında ağırılığını koyacak. Yeni nesil bir grafik motoru R.A.G.E. ([Rockstar Advanced Game Engine] Table Tennis oyunundan kullanıldı), bilinen fizik motorlarına verilecek destek görsel olarak oyunun kalitesi hakkında ipucu veriyor. Ses ise GTA serisi için sorun olan bir konu değil zaten. Gerek ses efektleri olsun, gerekse seslendirmeler olsun, son derece profesyonel kadrolarca hazırlanıyor, herhangi bir problem olması pek ihtimal dahilinde değil. Müzik ise tamamı ile ayrı bir konu, GTA mevzûbahis olunca. Her zevke hitap eden birçok radyo arasından seçim yapmak bazen oyunu oynamaktan bile zor olabiliyor :). Şarkıların tamamının da gerçekten "müzik" olması da cabası. Kısacası teknik olarak kuşku duymaya gerek yok.

Oyun GTA 3' te olduğu gibi, New York'un alternatif bir evrendeki birebir yansıması diyebileceğimiz Liberty City'de geçiyor. Bu sefer kahramanımız Niko Bellic (muhtemelen Sırp asıllı) isminde doğu Avrupalı bir göçmen. Bu da, artık kendi doğal ortamımızda değil, yabancı bir çevrede mafioso'luk yapacağız anlamına geliyor. Farklı bir tat katacağı kesin.

Oyun şimdilik sadece PS3 ve XBOX 360 için hazırlanıyor. Geçmiş deneyimlerimize dayanarak geçte olsa PC monitörlerimize de teşrif edeceğini söyleyebiliriz. Çıkış tarihi olarak 16 Ekim gösterilse de olası bir ertelemeye kendinizi hazırlamanızı öneririz.

Son dakika eklemesi: yapımcılar oyunun XBOX 360 versiyonun PS3' e göre daha az içeriğe sahip olacağını açıkladılar. Sebebi ise XBOX'ın HDD bazlı kapasite sorunlarıymış. İlginç bir açıklama. Sony'nin bu işte bir parmağı olabilir diyor kuşlar :)

-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.

Video !!
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
12 Temmuz 2007
Mesajlar
4.360
Beğeniler
0
Nfs Prostreet™ 4 Yenİ GÖrÜntÜ
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
Prince of Persia 4 ten yeni çizimler
prince02.jpg

prince-concept05.jpg

concept10.jpg

redefinedversions.jpg

pop5-env-concept-01-18oct03.jpg


**bu fake olabilir ama oyundaki karakterlerden biriymiş


**buda prince in yeni düşmanlarından biriymiş


**işte e3 te verilen resim ama bu oğlu deil yanlış anlamayın oyundaki 2. karakterimiz. ve çocuun arkasındaki işaret warrior within oyunun sonlarına doğru yerde o işaret var buda oyunun gercek resmi olduğunu doğruluyor

 

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
Resident Evil 5



Korku oyunlarının markası haline gelen Resident Evil serisinin merakla beklenen son versiyonu "Resident Evil 5" ile ilgili yeni gelişmeler var. RE5'in çıkış tarihi bilinmezliğini korurken, Capcom Firması'nın Başkanı ve Ceo'su Kenzo Tsujimoto, firmanın 2007 mali raporunu değerlendirmesinin ardından, oyunun çıkış tarihi ile ilgili bilgileri (üstü kapalı da olsa) oyunseverlerle paylaştı. Resident Evil 5'in 2007 mali raporu içinde yer alamadığını vurgulayan Tsujimoto, firma olarak RE 5 ile birlikte, bu yıl için birçok oyun üzerinde çalıştıklarını, global piyasa şartlarını da göz önünde bulundurarak oyunun çıkışını bir sonraki mali döneme bıraktıklarını söyledi.

Resident Evil 5'in bir sonraki mali yıl başlangıcı sayılan 2008 Mart ayından önce raflardaki yerini alamayacağını da çıtlatan Tsujimoto'nun açıklamalarının ardından, PS3 ve XBOX 360 için hazırlanan oyunun, 31 Mart 2008'de Japonya ve Kuzey Amerika için piyasada olacağı, Avrupalı oyunseverlerin ise biraz daha bekleyeceği söylentileri daha da netlik kazandı.






Video
 

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
Bunlar da Bazı güzel Görüntüler

Adamı Yatırmış Tekmeliyor :lol:
360.jpg


Müthiş Röveşata !!
331.jpg


Oyna Yavrum Oyna!
329.jpg


Türk Hakemi Şefkatlidir!
323.jpg


Top Kale Direğinin Üzerinde Kalır Maç 2-0 Biter :lol:
345.jpg


UEFA CL 06-07'de Kezman'ın Volesi
311.jpg


Kaç kişi takipte :mrgreen: :mrgreen:
304.jpg


Brezilya - Arjantin
302.jpg


Messi nin Küçüklüğü :lol:
293.jpg


Futbolcu dua ediyor :mrgreen:
248.jpg
 

SonSAHNE

Bilgiliyim
Kayıt
12 Nisan 2007
Mesajlar
2.934
Beğeniler
0
Şehir
aRaF
hehe futbol ss leri güzel. bide pop rival swords ss leri dehşetti.

_TaZMaNiA_ demiş ki:
bu ara offline oyunlar arasında iki isteğim var....
inşallah gta IV ile pop stolen sword pcye düşer...
baran knka the stolen swords deil aklın nerelerde silkroad oynamıoz :lol:

the rival swords :lol:
 
Yukarı Alt