:)) ne demek burası paylaşım sitemiz sonuçta :))

Ayrıca aklıma gelmişken yazim...Baron görevi yaparken, yane beginner değil intermediate girdimiz 2. kat , üst üste biz 10 gün boyunca 4 arkadaşımızı baron etmiştik ve ordaki uniklerde silver,copper,iron coin atmaktadır.Sayı olarak çok fazla olmasada toplamda 20 silver 10 copper 15 iron aldık.Bu hafta sonu Count için başlıcaz kısmet olursa ordakilerde atarsa coin sizle paylaşırım yine bilgileri...Tahminim onlarda atar.. Cavede unikler içinde püf nokta pt nizde daima Warlock bulundurun...

GNR

rank8
Vampiel demiş ki:
En düşük immortality nova bir parça 17 gold 41 silver coin diye hatırlamaktayım...eve geçince bakıp tekrardan yazarım..
bu kısım haric dogru en düşük için 12 gold gerekiyor silver bende emin degilim ama 29 sanırım

ps: 3 party ile nasıl kestiniz ? sanırım playerların hepsi saglam ve devamlı job unique kesen kişilerdi biz 4 pt denedik iriste ^^ tabi itemler hera kadar degil herkeste resmen duman etti bizi ancak yaklasık 20 -25 kisinin ne yaptıgımızdan haberi bile yoktu :D

şöyle diyebilirim... 4 pt idik ama 1 tanesini pt den saymamak lazım :)) 4 blade 1 warrior 1 cleric idi sırf tanklamak için...

Geri kalan Pt ler... 2 bard 1 cleric 1 warrior 4 attacker şeklinde yaptık... attacklarımız full nova idi staffları...nova olmayanda +10 +11 düz vardı... bide warlock umuz iyi çalıştı...

Benım gerı kaldıgım yon tek bu unıqueler oda charım wızard degil diye gitmiyorum.. en güclu Seth mi ? güc sıralamasını sayarmısınız xD

Keşke 8 charın olsaydı çok daha kolay olurdu uniqe partisi için en ideali şöyledir
4 wizard
1 warrior
2 bard
1 warlock cleric
burda warlock cleric çok iş yapıyor rakip parti varsa cleric olarak kullanırsın str int basarsın
tek başına isen warlock olarak kullanman daha çok işine yarar
ayrıca bardların cure music skilini açarsın ve kullandırırsan perfection pill e ihtiyacın olmaz
Bardların kullanacağın skiller mana tambur dancing of wizardy ve clout march olmalıdır.
Bu Isis ve Anubisin bugları var ama ben bir türlü yapamadım tam odaya girildiği yerde kapıda bir çizgi var orada oluyormuş
Burada alacağın set tabi ki Nova immortality set olacaktır bu setin hepsini alabilmek için
94 gold coin 227 silver coin toplaman gerek her bir item kaçar coin istediğine npc den bakabilirsin.
sormak istediğin her türlü soruyu sorabilirsin bu uniqeler ve setlerle ilgili
Ben yukarıdaki parti sistemi ile 40 gün civarında 2 set yaptım ve 45 tane de gold coin stokta duruyor akşam sabah gider hepsini keserim dersen 12 günde 1 seti tamamlarsın
Uniqelerin en verimli hallerinde çıkan coinler şu miktardadır ;

Gold coin 3'erden 6 Isisve Anubis

Silver coin 5'erden 10 Selket ve Neith

Iron coin 5'er tane Tüm Uniqelerden

Copper coin 3'erden 6 Selket ve neith

Her zaman bu kadar çıkmaz .

GNR

rank8
Mateso demiş ki:
Keşke 8 charın olsaydı çok daha kolay olurdu uniqe partisi için en ideali şöyledir
4 wizard
1 warrior
2 bard
1 warlock cleric
burda warlock cleric çok iş yapıyor rakip parti varsa cleric olarak kullanırsın str int basarsın
tek başına isen warlock olarak kullanman daha çok işine yarar
ayrıca bardların cure music skilini açarsın ve kullandırırsan perfection pill e ihtiyacın olmaz
Bardların kullanacağın skiller mana tambur dancing of wizardy ve clout march olmalıdır.
Bu Isis ve Anubisin bugları var ama ben bir türlü yapamadım tam odaya girildiği yerde kapıda bir çizgi var orada oluyormuş
Burada alacağın set tabi ki Nova immortality set olacaktır bu setin hepsini alabilmek için
94 gold coin 227 silver coin toplaman gerek her bir item kaçar coin istediğine npc den bakabilirsin.
sormak istediğin her türlü soruyu sorabilirsin bu uniqeler ve setlerle ilgili
Ben yukarıdaki parti sistemi ile 40 gün civarında 2 set yaptım ve 45 tane de gold coin stokta duruyor akşam sabah gider hepsini keserim dersen 12 günde 1 seti tamamlarsın
Uniqelerin en verimli hallerinde çıkan coinler şu miktardadır ;

Gold coin 3'erden 6 Isisve Anubis

Silver coin 5'erden 10 Selket ve Neith

Iron coin 5'er tane Tüm Uniqelerden

Copper coin 3'erden 6 Selket ve neith

Her zaman bu kadar çıkmaz .
:muck: :muck: :muck:
Bitirmiş birisinden süper bilgiler
ah 8 char acacak pc olsa bende of of 3 set düzmüştüm şimdiye :(

Yukarı Alt