halaaaaprisoners demiş ki:
sen benden daha eziksin burakGuathema demiş ki:halaaaaprisoners demiş ki:![]()
![]()
115 lv charı var adamın bugüne bugün. Kimmiş ezik?Guathema demiş ki:ahahah ben daha ezikmişim ahahaha kaan ya![]()
![]()
Ahahahah Elindeki bow +0Mopneet demiş ki:115 lv charı var adamın bugüne bugün. Kimmiş ezik?Guathema demiş ki:ahahah ben daha ezikmişim ahahaha kaan ya![]()
![]()
![]()
Benim bir adım var broo Prisoners deme banaInfinity demiş ki:PS: Prisoners 1-2 haftadan beri oynamıyorum ondan.
hocam guildinize sahip çıkın önünüze gelen herkezi alıyorsunuz master dahil ana baci sövüyor varmı böyle bir mantıkAdith demiş ki:Cadi benim değil,Adith benim charım.SirGLooMy demiş ki:sizin guild thephuniser gibisinden bişeydi değil mi
Cadı da senin charınOnur gel la bizim guilde
![]()
Adam gibi bi guildimiz vardı,attılar.SirGLooMy demiş ki:hocam guildinize sahip çıkın önünüze gelen herkezi alıyorsunuz master dahil ana baci sövüyor varmı böyle bir mantıkAdith demiş ki:Cadi benim değil,Adith benim charım.SirGLooMy demiş ki:sizin guild thephuniser gibisinden bişeydi değil mi
Cadı da senin charınOnur gel la bizim guilde
![]()
WeAre dağıtıldığını bilmiyordum,Bu guildde senin adına hakaret geldiyse çıkarım.SirGLooMy demiş ki:Fatih Atmak nedir anlayamadım WeAre Kapattım bu böyle bilinsin
Outlawz da ben her zaman varım ama sessiz kalmayı tercih ediyorum kimsenin kişisel seçimleri beni ilgilendirmez
ama birisi benim aileme küfür ederse o serverde oynadığı sürece rahat oynayamaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beni az çok tanıyan birisi ne yapabileceğimi çok iyi bilir ki
LadyDarkness ve LadyAngeL'in ne olduğu ortada
Gel yamacıma bro ^^shneZee demiş ki:ben serverda yeniyim gördüğüm kadarıyla herkez dağınık kendi kafasına göre guild konusunda,herkez nerde bizde oraya gidelim?