![]() |
Hala öylesini olooomm gelmiyim server'aJosephine demiş ki:Bir zamanlar hepimiz eziktik![]()
Sen mi denemiştin guildden birisi mi?Adith demiş ki:Happylerde ugrasma git 101liklere![]()
![]()
p.s:Bende 104 speara 7 denedim patladı![]()
Hamam'a git hacımRiqueLme demiş ki:yaw arkadaş cıldırcam bende hic şans yok sayısız 90 - 99 glavie yi +6 yaptım 7 olmadı dedim glavie ler cünüp bow a döneyim 99 bow +5 olmuyor arkadasta cat cut 7 basıyor. Kendime sinir olmaya başladım dedim heralde benim ruhum cünüp cuma namazından cıktık +4 bow a 5 denedim yine malûm sonuc cıldırmak üzereyim bende acıkcası![]()
Josephine demiş ki:Hamam'a git hacımRiqueLme demiş ki:yaw arkadaş cıldırcam bende hic şans yok sayısız 90 - 99 glavie yi +6 yaptım 7 olmadı dedim glavie ler cünüp bow a döneyim 99 bow +5 olmuyor arkadasta cat cut 7 basıyor. Kendime sinir olmaya başladım dedim heralde benim ruhum cünüp cuma namazından cıktık +4 bow a 5 denedim yine malûm sonuc cıldırmak üzereyim bende acıkcası![]()
![]()
sizin guild thephuniser gibisinden bişeydi değil miAdith demiş ki:Josephine demiş ki:Hamam'a git hacımRiqueLme demiş ki:yaw arkadaş cıldırcam bende hic şans yok sayısız 90 - 99 glavie yi +6 yaptım 7 olmadı dedim glavie ler cünüp bow a döneyim 99 bow +5 olmuyor arkadasta cat cut 7 basıyor. Kendime sinir olmaya başladım dedim heralde benim ruhum cünüp cuma namazından cıktık +4 bow a 5 denedim yine malûm sonuc cıldırmak üzereyim bende acıkcası![]()
![]()
![]()
![]()
Guilddeki 0oUniqueo0 denemisti.![]()
Cadi benim değil,Adith benim charım.SirGLooMy demiş ki:sizin guild thephuniser gibisinden bişeydi değil mi
Cadı da senin charın
Serwerdeki tek 90+7 bow sende deil hacım sen bu böyle bir bowa sahip olan 7 yada 8. kişisinJosephine demiş ki:![]()
Serverdaki tek 90+7 bow şuan bende :)
Critical ve Phy taşı lazım![]()
Kaan'ı kasıyorReplay demiş ki:92 lvlda penon fransız kaldım bn help![]()