Windy

emreeker demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Benım Anlamadıgım Baslıkla Uyusmuyor.
Kahraman Turk Yazmıssın Ben Dedım Heralde 1-2 tane demon kesmıs 90 da ama yok 76 da ısy kesmek sorun olmamalı bence Yanı Kahraman Turk Ifadesı Yanlıs Gelıyor O Zaman Her Yer Kahraman Olurdu 75 lv Da Tg Kesene Kahraman Olabılıyormu :S

ps: Turklerın Gecmısıyle Ilgılı Bır Konu Sandım.Yanlıs Yere Acıldıgını Dusundum.Ancak Baslıkla Konunun Alakası yok :S
BeLki Kahramanlık veya Efsane oLmaya BiLir İstersen Sen Bi GeL Mysro'ye Full Sun +9'lu Herif'Lerden aL Uniq'leri Bizde Görelim :coffee:
paran varsa sende al sun+9 itemler paran yoksa tetris oyna :thumbsup:

WindTalker demiş ki:
emreeker demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Benım Anlamadıgım Baslıkla Uyusmuyor.
Kahraman Turk Yazmıssın Ben Dedım Heralde 1-2 tane demon kesmıs 90 da ama yok 76 da ısy kesmek sorun olmamalı bence Yanı Kahraman Turk Ifadesı Yanlıs Gelıyor O Zaman Her Yer Kahraman Olurdu 75 lv Da Tg Kesene Kahraman Olabılıyormu :S

ps: Turklerın Gecmısıyle Ilgılı Bır Konu Sandım.Yanlıs Yere Acıldıgını Dusundum.Ancak Baslıkla Konunun Alakası yok :S
BeLki Kahramanlık veya Efsane oLmaya BiLir İstersen Sen Bi GeL Mysro'ye Full Sun +9'lu Herif'Lerden aL Uniq'leri Bizde Görelim :coffee:
paran varsa sende al sun+9 itemler paran yoksa tetris oyna :thumbsup:
öyle gerçek para yaıtırıpta sun aldınmı bi cacık olmaz ondan oyun içinde ticaretle alabiliosan alırsın .
{şekil a da görüldüğü gibi )= :coffee:

mod olman sana ileri geri konuşma hakkı vermez kelimelerine dikkat et kimseyi küçümsüyemez aşşalıyamazsın.

Windy

farketmez12331 demiş ki:
mod olman sana ileri geri konuşma hakkı vermez kelimelerine dikkat et kimseyi küçümsüyemez aşşalıyamazsın.

kimseyi küçümsemedim,aşşağılamadım.bundan böyle BENİM yazdıklarımı 3 olmadı 4 kere oku sonra yorum at :thumbsup:

isyan35 demiş ki:
öyle gerçek para yaıtırıpta sun aldınmı bi cacık olmaz ondan oyun içinde ticaretle alabiliosan alırsın .
{şekil a da görüldüğü gibi )= :coffee:
sizde sun olması beni üzmez,aksine böyle private serverlarda isim yaptığınız için sevinirim. :thumbsup:

Yukarı Alt