:popcorn: :oldie: - Resim Silinmiş. :curtain: :curtain: Yorum Plsss
K karakurt66 Kayıt 16 Haziran 2008 Mesajlar 336 Beğeniler 0 1 Ağustos 2009 #1 - Resim Silinmiş. Yorum Plsss Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
K karakurt66 Kayıt 16 Haziran 2008 Mesajlar 336 Beğeniler 0 1 Ağustos 2009 #2 Yaw Arkdaslar benım her yapdıgım resımler bozuk cıkıo anlamadım Düzeltınce Koyarım
D DeviLeyez Kayıt 22 Ekim 2008 Mesajlar 977 Beğeniler 0 1 Ağustos 2009 #3 Kufurlu olmasa daha ıyı olurdu..
S serhatguler59 Kayıt 22 Aralık 2008 Mesajlar 0 Beğeniler 0 Şehir CeRKeZKoYLee 1 Ağustos 2009 #4 xD GZ
P Prophecy Kayıt 28 Ocak 2009 Mesajlar 2.775 Beğeniler 0 1 Ağustos 2009 #5 Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim
M Minotoche Kayıt 29 Mayıs 2009 Mesajlar 4.248 Beğeniler 3 Şehir gk~ 1 Ağustos 2009 #6 llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin
llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin
B Black Rain Kayıt 17 Kasım 2007 Mesajlar 10.379 Beğeniler 2 Şehir istanbul / bomonti 1 Ağustos 2009 #7 1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... Kimsenin tehtid ettiği yok... O konuyu kilitleyebilir. Kilitleyemese bile ben kilitlerim !
1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... Kimsenin tehtid ettiği yok... O konuyu kilitleyebilir. Kilitleyemese bile ben kilitlerim !
X Xplosive Bilgiliyim Kayıt 30 Temmuz 2009 Mesajlar 2.521 Beğeniler 0 1 Ağustos 2009 #8 Black Rain demiş ki: 1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... Kimsenin tehtid ettiği yok... O konuyu kilitleyebilir. Kilitleyemese bile ben kilitlerim ! Daha fazla görüntüle... Sonuçta birisi mutlaka kilitler.
Black Rain demiş ki: 1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... Kimsenin tehtid ettiği yok... O konuyu kilitleyebilir. Kilitleyemese bile ben kilitlerim ! Daha fazla görüntüle... Sonuçta birisi mutlaka kilitler.
P Prophecy Kayıt 28 Ocak 2009 Mesajlar 2.775 Beğeniler 0 2 Ağustos 2009 #9 1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... 1.Tehtid eder gibi konusmadım kufurlerı mesajları hos bıseymı gıbı mıllete gosterıyo bu icler acısı 2.Konuyu Kitliyorum Cunku Hala Resimleri Silmedi
1925 demiş ki: llLeGoLaSll demiş ki: Kufurlu Resimleri Sil Aksi Taktirde Konunu Kilitlerim Daha fazla görüntüle... Tehdit eder gibi konuşmana gerek yok bu arada sen D.Mod sun kilitliyemezsin Daha fazla görüntüle... 1.Tehtid eder gibi konusmadım kufurlerı mesajları hos bıseymı gıbı mıllete gosterıyo bu icler acısı 2.Konuyu Kitliyorum Cunku Hala Resimleri Silmedi