Lord_Sniper demiş ki:Yanlışıklık oldu özr dlrm![]()
Ben ne dedım....Bunlar 2 Kısı bırısı ıronıcm bıde bu 2 side aynı cafede Lanet olsun cekemıyolar Adamı

Lord_Sniper demiş ki:Yanlışıklık oldu özr dlrm![]()
5dk kan var 5dk içnide itemelri vermezsen tüm konuşmaları koycam mrk etme serverda dün herkes sana globalden küfür etti çoğu kişiyi dolandırmışsın.srocu demiş ki:Lord_Sniper demiş ki:Yanlışıklık oldu özr dlrm![]()
Ben ne dedım....Bunlar 2 Kısı bırısı ıronıcm bıde bu 2 side aynı cafede Lanet olsun cekemıyolar AdamıCekemeyınce adama b*k atıyolar.....Ama Ogrenın Bu serverde Sıze Degıl Bana Guvenırler...
hayır server 2-3 kişi daha takas yapçam diyip dolandırdı. dünde bizim MasterSense 2000 silk vercem dedi tüm itemlerini ver dedi.itemleri verdi silki vermedi.sakın takas etme.batto demiş ki:güvenilirmi arkadas takas yapıcaz ?
eyw. kardesım sağol tc no tel no verıp charın tüm bilgileri istiyordu büyük bi hatadan kurtardın benı cok sağol..Lord_Sniper demiş ki:hayır server 2-3 kişi daha takas yapçam diyip dolandırdı. dünde bizim MasterSense 2000 silk vercem dedi tüm itemlerini ver dedi.itemleri verdi silki vermedi.sakın takas etme.batto demiş ki:güvenilirmi arkadas takas yapıcaz ?kanıtlarıda koydum fotosuyla bak
![]()
Lord_Sniper demiş ki:5dk kan var 5dk içnide itemelri vermezsen tüm konuşmaları koycam mrk etme serverda dün herkes sana globalden küfür etti çoğu kişiyi dolandırmışsın.srocu demiş ki:Lord_Sniper demiş ki:Yanlışıklık oldu özr dlrm![]()
Ben ne dedım....Bunlar 2 Kısı bırısı ıronıcm bıde bu 2 side aynı cafede Lanet olsun cekemıyolar AdamıCekemeyınce adama b*k atıyolar.....Ama Ogrenın Bu serverde Sıze Degıl Bana Guvenırler...
Özür dilettirdi zorla itemleri vermek için.yani dolandırdığın kesin.
Neptune girin _blue_king_ nasl biri diye sorun birine görünbak ne diyorlar ama x_YAWUZ_x scammer derler. taxi yapıp kaçyr para vercem diyip alıyor itemleri para sını vermiyor.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.