Lord_Sniper demiş ki:
Yanlışıklık oldu özr dlrm :beer:

Ben ne dedım....Bunlar 2 Kısı bırısı ıronıcm bıde bu 2 side aynı cafede Lanet olsun cekemıyolar Adamı :D Cekemeyınce adama b*k atıyolar.....Ama Ogrenın Bu serverde Sıze Degıl Bana Guvenırler...

Kemalist Arkasından İzliyorum Onun yaptıklarını ya
srocu demiş ki:
Lord_Sniper demiş ki:

Ben ne dedım....Bunlar 2 Kısı bırısı ıronıcm bıde bu 2 side aynı cafede Lanet olsun cekemıyolar Adamı :D Cekemeyınce adama b*k atıyolar.....Ama Ogrenın Bu serverde Sıze Degıl Bana Guvenırler...
5dk kan var 5dk içnide itemelri vermezsen tüm konuşmaları koycam mrk etme serverda dün herkes sana globalden küfür etti çoğu kişiyi dolandırmışsın.
Özür dilettirdi zorla itemleri vermek için.yani dolandırdığın kesin.
Neptune girin _blue_king_ nasl biri diye sorun birine görünbak ne diyorlar ama x_YAWUZ_x scammer derler. taxi yapıp kaçyr para vercem diyip alıyor itemleri para sını vermiyor.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Lord_Sniper demiş ki:
batto demiş ki:
güvenilirmi arkadas takas yapıcaz ?
hayır server 2-3 kişi daha takas yapçam diyip dolandırdı. dünde bizim MasterSense 2000 silk vercem dedi tüm itemlerini ver dedi.itemleri verdi silki vermedi.sakın takas etme. :beer: kanıtlarıda koydum fotosuyla bak :thumbsup:
eyw. kardesım sağol tc no tel no verıp charın tüm bilgileri istiyordu büyük bi hatadan kurtardın benı cok sağol..

Lord_Sniper demiş ki:
srocu demiş ki:
Lord_Sniper demiş ki:

5dk kan var 5dk içnide itemelri vermezsen tüm konuşmaları koycam mrk etme serverda dün herkes sana globalden küfür etti çoğu kişiyi dolandırmışsın.
Özür dilettirdi zorla itemleri vermek için.yani dolandırdığın kesin.
Neptune girin _blue_king_ nasl biri diye sorun birine görünbak ne diyorlar ama x_YAWUZ_x scammer derler. taxi yapıp kaçyr para vercem diyip alıyor itemleri para sını vermiyor.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Zuha ben hayatıma taxı ypmdm Len SImdı Global atıyorum bakın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt