ewt arkadaşlar bizde kendi serverımızı kurabilirmiyiz? kurabilirsek ne gibi araçlar lazım?
B bydubi Kayıt 10 Ekim 2008 Mesajlar 80 Beğeniler 0 11 Aralık 2008 #1 ewt arkadaşlar bizde kendi serverımızı kurabilirmiyiz? kurabilirsek ne gibi araçlar lazım?
2 2god4you Kayıt 16 Temmuz 2008 Mesajlar 603 Beğeniler 0 Şehir Havana 12 Aralık 2008 #2 çok boş bi konu.ecsroda kuramazsın.sremu die bişey var.ama server kursan bile kimsenin senin serverında oynayacagını sanmıyorum
çok boş bi konu.ecsroda kuramazsın.sremu die bişey var.ama server kursan bile kimsenin senin serverında oynayacagını sanmıyorum
N NovemBer Kayıt 13 Eylül 2008 Mesajlar 524 Beğeniler 0 15 Aralık 2008 #3 17nfs1905 demiş ki: çok boş bi konu.ecsroda kuramazsın.sremu die bişey var.ama server kursan bile kimsenin senin serverında oynayacagını sanmıyorum Daha fazla görüntüle... Katılıorm
17nfs1905 demiş ki: çok boş bi konu.ecsroda kuramazsın.sremu die bişey var.ama server kursan bile kimsenin senin serverında oynayacagını sanmıyorum Daha fazla görüntüle... Katılıorm
C ChosenOne Kayıt 7 Kasım 2008 Mesajlar 1.341 Beğeniler 0 Şehir Christmas Party 15 Aralık 2008 #4 bydubi demiş ki: ewt arkadaşlar bizde kendi serverımızı kurabilirmiyiz? kurabilirsek ne gibi araçlar lazım? Daha fazla görüntüle... Hayır. Konu kilit lutfen. Arkadasıma katılıyorum.
bydubi demiş ki: ewt arkadaşlar bizde kendi serverımızı kurabilirmiyiz? kurabilirsek ne gibi araçlar lazım? Daha fazla görüntüle... Hayır. Konu kilit lutfen. Arkadasıma katılıyorum.