ben indiriom şuan acık dimi oyuna girebilirim bide hemen girioyrmu yoksa eskisi gibi 24 saat deniozmu cevap plz

Burak_Burak demiş ki:
ecsro su an kapalı mııııııııııı ne zmn acılır kac gundur cewap beklıyorm
Oyun şu an acık doya doya oynayabilirsin :thumbsup:

sonix2 demiş ki:
ben indiriom şuan acık dimi oyuna girebilirim bide hemen girioyrmu yoksa eskisi gibi 24 saat deniozmu cevap plz
Oglen en baba 5 dk dener akşam tek atarsın iyi oyunlar :curtain:

arkadaslar ben bunu indirdim kurdum hersey tamam ama oynamaya üyelik yok üyelikte alamıyorum suan açılmıyor :S bana bi üyelik verirmisiniz oyuna gireyim bende.

ecsronn sro_clıent dosyası lazım ya arkılerım ve kardeslerım bnde kı wırusluu yardımcı olr msunz

ya arkadaslar henuz dune kadar hersey ıyıydı benım pc de ecsro acılıodu 37 lvl nukecımı kasıodum ama bu sabah kalktıqımda error code 2 verdi lutfen yardım edın dun qece yatmadan vırus taraması yaptım baya bı vırus cıktı temızledım ama acılmıyor bu sabah virus prqramlarımın ısımlerı NOD32 ve Malwarebytes var.Lutfen yardım arkadaslarr ..! :(:(:(

ArkadasLar Tmm Ben Error Code 2 Sorununu cozdum fakat simdi yeni bir sorunla daha karsılastm.oyuna qırıyorm ıd pw yazıyorum basıyorum entera trafic veriyo ve ardında disconnet verip oyundan cıkıo :S tekrar deneme olmuyor.acaba bu sorun sızde de mı var yoksa bır tek bende mı :S

Yukarı Alt