merhaba, extraloob üyeleri
Program hakkında bilgi vermeye başlamadan önce, özel silkroad serverlari neden bu programı kullanmalı ve programın genel kullanimi nasıldır ondan bahsetmek istiyorum.
Son birkaç yılda private serverlarda gördüğümüz otomatik event botunun oyunculari cezbettiğini, oyunda gün içerisinde 5-10 saat vakit geçiren kitlenin sıkılmadan oyunda yapacak birşey bulabildiğini ve tatmin edilen oyuncuların serverda uzun süre kalma egiliminde olduğunu gördük.
Bunu sunucu sahiplerinin serverlarinda kullanması için tabiki c# , sql, c++ kodlama bilgisinin olması ve üzerinde haftalarca hatta aylarca uğraşması gerekecekti.
Bu noktada, otomatik event butunun kollanması, ve yayınlanmasını bizzat gerçekleştirdim.
Botun mevcutta sahip olduğu özellikler zamanla geliştirilecek, yeni eventler eklenecek ve en önemlisi koruması benim tarafımdan yapılacak. Böylece sunucu sahiplerine böyle bir hizmeti sunmuş oluyoruz.
•Talimatlar :
Herhangi bir problem ile karşılaşmamak için bu adımları izleyin.
1-'eBot' adında bir database oluşturun.
2-'eBot' database'inize botun klasöründeki 'eBot.bak' dosyasını restore edin.
3-'eBot' içinde doğru database isimleri, prosedürleri saklanır.
4-Şimdi botunuzu başlatmanız için butonları takip edin. Objcommon data ve Trivia sorularınızı Load Data butonu ile içeri aktarmanız gerekmekte. Butonlar tıkladığınızda sorun ile karşılaşmadıkça diğer butonları açacaktır ve Log sayfasında (No username or password needed, It takes 2~4 minutes to load data successfully) yazılarını görüğünüz anda doğru yoldasınız demektir.
5-Şimdi programınız herhangi bir sorun olmadan çalışabilir.
Not: Net Framework 4.5 gereklidir.
•Güncel Eventler :
Otomatik Soru Cevap Eventi
Otomatik GM'i Öldür Eventi
Otomatik Saklan & Bul Eventi
Otomatik Şanslı Party Numarası Eventi
Otomatik Uniques Eventi
Otomatik Hayatta Kal Eventi
eBot yalnızca Otomatik Event programı değildir, Unique belirme ve ölüm, öldüren kişi verilerini saklayabilir ve gönderilen global mesajları takip edebilirsiniz. (Globals & Uniques tablolarını kontrol edin)
•Gelecek Eventler :
Otomatik Alchemy Eventi.
Otomatik PvP Eventi.
•İndirme linkleri :
Burada download linkini bulabilirsiniz, eBot-vSro
•Önemli Notlar :
1-Herhangi bir hata veya öneride bulunmak isterseniz buradan yazabilirsiniz, skypedan ulaşabilirsiniz.
2-Bağışlarınız programı geliştirmek için beni motive edecektir.
(Bu bağlantı yoluyla bağış yapabilirsiniz)
3-Program ip veya verilerinizi hiçbir sunucuya göndermemektedir ve tamamen güvenlidir.
4-Program aynı anda 2 eventi çalıştırmaz.
•İletişim :
(Konuşmaya hi, why, where, gibi kelimeler ile gelmeyin hoşlanmıyorum. Sorunuzu veya isteğinizi anlaşılır bir cümle ile belirtin)
Program hakkında bilgi vermeye başlamadan önce, özel silkroad serverlari neden bu programı kullanmalı ve programın genel kullanimi nasıldır ondan bahsetmek istiyorum.
Son birkaç yılda private serverlarda gördüğümüz otomatik event botunun oyunculari cezbettiğini, oyunda gün içerisinde 5-10 saat vakit geçiren kitlenin sıkılmadan oyunda yapacak birşey bulabildiğini ve tatmin edilen oyuncuların serverda uzun süre kalma egiliminde olduğunu gördük.
Bunu sunucu sahiplerinin serverlarinda kullanması için tabiki c# , sql, c++ kodlama bilgisinin olması ve üzerinde haftalarca hatta aylarca uğraşması gerekecekti.
Bu noktada, otomatik event butunun kollanması, ve yayınlanmasını bizzat gerçekleştirdim.
Botun mevcutta sahip olduğu özellikler zamanla geliştirilecek, yeni eventler eklenecek ve en önemlisi koruması benim tarafımdan yapılacak. Böylece sunucu sahiplerine böyle bir hizmeti sunmuş oluyoruz.
(Sadece vSro'da denenmiştir.)

•Talimatlar :
Herhangi bir problem ile karşılaşmamak için bu adımları izleyin.
1-'eBot' adında bir database oluşturun.
2-'eBot' database'inize botun klasöründeki 'eBot.bak' dosyasını restore edin.
3-'eBot' içinde doğru database isimleri, prosedürleri saklanır.
4-Şimdi botunuzu başlatmanız için butonları takip edin. Objcommon data ve Trivia sorularınızı Load Data butonu ile içeri aktarmanız gerekmekte. Butonlar tıkladığınızda sorun ile karşılaşmadıkça diğer butonları açacaktır ve Log sayfasında (No username or password needed, It takes 2~4 minutes to load data successfully) yazılarını görüğünüz anda doğru yoldasınız demektir.
5-Şimdi programınız herhangi bir sorun olmadan çalışabilir.
Not: Net Framework 4.5 gereklidir.
•Güncel Eventler :
Otomatik Soru Cevap Eventi
Otomatik GM'i Öldür Eventi
Otomatik Saklan & Bul Eventi
Otomatik Şanslı Party Numarası Eventi
Otomatik Uniques Eventi
Otomatik Hayatta Kal Eventi
eBot yalnızca Otomatik Event programı değildir, Unique belirme ve ölüm, öldüren kişi verilerini saklayabilir ve gönderilen global mesajları takip edebilirsiniz. (Globals & Uniques tablolarını kontrol edin)
•Gelecek Eventler :
Otomatik Alchemy Eventi.
Otomatik PvP Eventi.
•İndirme linkleri :
Burada download linkini bulabilirsiniz, eBot-vSro
•Önemli Notlar :
1-Herhangi bir hata veya öneride bulunmak isterseniz buradan yazabilirsiniz, skypedan ulaşabilirsiniz.
2-Bağışlarınız programı geliştirmek için beni motive edecektir.
(Bu bağlantı yoluyla bağış yapabilirsiniz)
3-Program ip veya verilerinizi hiçbir sunucuya göndermemektedir ve tamamen güvenlidir.
4-Program aynı anda 2 eventi çalıştırmaz.
•İletişim :
(Konuşmaya hi, why, where, gibi kelimeler ile gelmeyin hoşlanmıyorum. Sorunuzu veya isteğinizi anlaşılır bir cümle ile belirtin)