Düğün`deki insan topluluğundan kaçıyorsun sonuçta . İnsan çok diye gitmiyorsun . başka neden gitmiceksinki ? Fazla sesten dolayımı ?Collapse demiş ki:Mağara ne alaka lan düğünde mi sosyalesiyon sen?
Evet. Sevmediğim tarzda en yüksek seste çalan müzik sağda solda bağırıp duran çocuklar gereksiz gerilimler..Ufck demiş ki:Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Düğün`deki insan topluluğundan kaçıyorsun sonuçta . İnsan çok diye gitmiyorsun . başka neden gitmiceksinki ? Fazla sesten dolayımı ?Collapse demiş ki:Mağara ne alaka lan düğünde mi sosyalesiyon sen?
Senin Görüşün herkes için böyle değilCollapse demiş ki:Evet. Sevmediğim tarzda en yüksek seste çalan müzik sağda solda bağırıp duran çocuklar gereksiz gerilimler..
Sözde insanları eğlendirmek için verilen bir uğraşır düğün. Eğlencenin karşılığını vermek için takı takmak gerekir haliyle. Çünkü evlenen şahıs bir ton para harcamıştır. Zararı karşılaması için 2ton takı takmak gerekir. Yani aslında kendi paranzla kendinizi eglendirmis olursunuz pardon eglenememis olursunuz :)

Orada benim yaptığım yorumu kim için yaptığımı bile hatırlamıyorumCollapse demiş ki:http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?t=285590
Herkes aynı görüşte olacak diye birşey yok tabiki. Arada senin gibi zıt gorusluler çıkar :)
Similar TopicCollapse demiş ki:Daha önce açılmış konuları tespit etmede üzerime yoktur![]()
@Özgür Daha 8 ay olmuş nasıl unuttun hemenBelkide benim hafızam gereğinden fazla çalışıyor, unutamıyorum
![]()