Takımı
Galatasaray
DIVINE EDGES 45 LVL BOW CHAR SATILIKTIR

Para sıkıntısı sebebiyle karakteri satışa çıkarmış bulunmaktayım;

Nick: NinaRicci
Level: 45
Build: Bow-Asa
Gold: 250.000
Kredi: 1700
İtibar: 9000
Irk: Kızıl Lotus

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

2.Yapılandırma Asa

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

*Üzerinde full özellikli itemler mevcuttur.Elinde max. sınır olan +9 basılı 30+9 bow vardır.40 level bow'u var fakat bu oyunda level'a değil silahın fiziksel gücüne bakılıyor o yüzden 30 silahı var elinde.

*40 level seti giymiştir sadece takılar kalmıştır onlarda bankada hazır duruyor onlarda full özellikli leveli gelince giyilecek.

*2.yapılandırma asa(sihirli çalgılar)'dır.

*125% kritik vuruş oranına sahiptir gerek kasılırken gerek pvp'de çok rahat ve seri oluyor bir de elindeki +9 ile pvp'de gayet etkili.

*NWO klanı tarafımdan kurulmuş olup aktif olduğum zamanlarda ilk 100 içinde 50.sıralara kadar yükselmiştir fakat şuan aktif olmadığımdan dolayı ilk 100 dışında kalmıştır.

*Skilleri ve şimdiye kadar yapılan görevler eksiksiz tamamlanmıştır.

*Birikmiş kredi ve itibar puanlarıyla bir başka deyimle "silk" ile marketten özel eşyalar satın alabilirsiniz. (exp ticket, hızlandırıcı vs..)

*Bankasında satılmaya hazır + basılı full özellikli itemler , geliştirme tüpleri , özellik basmak için elementler ve özel itemler mevcuttur.

Fiyat 60Tl'dir önceliğim nakit para fakat eşdeğer bir cep telefonu ile de takas edilebilir önce para veya takas ürünü elime ulaşır daha sonra karakter teslim edilir veya alıcı isterse aracılık hizmeti kullanabilir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Hayırlı satışlar bro, ne oldu sarmıştın baya ? :P

Takımı
Galatasaray
Hala sarıyor para sıkıntısı sebebiyle satıyorum arkadaşın charını kasmaya devam edeceğiz :)

Nina Ricci demiş ki:
Hala sarıyor para sıkıntısı sebebiyle satıyorum arkadaşın charını kasmaya devam edeceğiz :)
bnde tam skıldınmı diye sorucaktım :) tamda 70 gelicek derlerken :)

Takımı
Galatasaray
İlk 100'e girmeme 2 level kalmıştı aktiflikten uzaklaştım şimdi 5-6 fazlası var ^^ Klanda ilk 100 içinde 50. sıralardaydı o da düştü.

Yukarı Alt