Grubun Üyeleri
• David Draiman (Vokal)
• Dan Donegan (Gitar)
• John Moyer (Bas Gitar)
• Mike Wengren (Davul)
Eski Üyeler
• Steve Kmak (Bas Gitar)
Albümleri
•The Sickness (2000)
•Believe (2002)
•Ten Thousand Fists (2005)
•Indestructible (200

Konularımın silinmesiden rahatsızım sürekLi bana ÇaLışılıyormuş gibi hissediyorum ya neyse :?NighTwaLkeR demiş ki:Site temizlendi kanımca;bir şeyler yapılmış sonuçta ama sadelik açısından bir hayli iyi olmus.
öyle denk gelmiştirSp00Ky demiş ki:Konularımın silinmesiden rahatsızım sürekLi bana ÇaLışılıyormuş gibi hissediyorum ya neyse :?NighTwaLkeR demiş ki:Site temizlendi kanımca;bir şeyler yapılmış sonuçta ama sadelik açısından bir hayli iyi olmus.
YalNız bnm deiL emek harcandı Konu açıldı ama BunLar silindi bi sebebi oLsa qeReK heralde ?Kobe demiş ki:öyle denk gelmiştirSp00Ky demiş ki:Konularımın silinmesiden rahatsızım sürekLi bana ÇaLışılıyormuş gibi hissediyorum ya neyse :?kasma kendini boşver
Kimse bir şey talep etmedi dostum kasma kendini boşuna.Ne uğraşıpta yazılan topicler ilgi görmüyor.Sonuçta silinmiş,temizlenmiş,tekrar copy+paste çekersin açarsın.Sp00Ky demiş ki:YalNız bnm deiL emek harcandı Konu açıldı ama BunLar silindi bi sebebi oLsa qeReK heralde ?Kobe demiş ki:öyle denk gelmiştirSp00Ky demiş ki:Konularımın silinmesiden rahatsızım sürekLi bana ÇaLışılıyormuş gibi hissediyorum ya neyse :?kasma kendini boşver
Artık bi copy+paste içn biLe uğraşmamNighTwaLkeR demiş ki:Kimse bir şey talep etmedi dostum kasma kendini boşuna.Ne uğraşıpta yazılan topicler ilgi görmüyor.Sonuçta silinmiş,temizlenmiş,tekrar copy+paste çekersin açarsın.![]()
telif hakları yasası ne zaman değişirse o zaman serbest olurSp00Ky demiş ki:Artık bi copy+paste içn biLe uğraşmamNighTwaLkeR demiş ki:Kimse bir şey talep etmedi dostum kasma kendini boşuna.Ne uğraşıpta yazılan topicler ilgi görmüyor.Sonuçta silinmiş,temizlenmiş,tekrar copy+paste çekersin açarsın.![]()
![]()
En soN UnifesT çektiğim fotoları koyacağım ve soN Konum oLacaK. ŞarKı payLasımı serbest oLana kadar...![]()