Kayıt
10 Kasım 2008
Mesajlar
219
Beğeniler
0
Bugün signal white now aldım ilk fırçalamadan itibaren beyazlama yazıyordu mavi bi jel olmasından baska hiç bir işe yaramadı sanki varmı bi öneriniz veya alternatif bir yol doktorlar kalıp felan yaparak yapıyorlarmış fakat çok pahalıya patlıyormuş ücretini felan bilen varsa yardımcı olabilirmi?
 
Kayıt
9 Kasım 2010
Mesajlar
1.020
Beğeniler
0
Şehir
Taklamakan
Bro diş pastası var onlardan al en kalitelisi hangisi bilmiyorum ama sorup öğrenirsin.Dişlerini diş macunuyla fırçaladıktan sonra diş pastasıylada fırçalıyosun.3 Ay boyunca düzenli olarak kullanırsan farkı görürsün.Ben 1 haftada etkisini gördüm.3 Ayda beyazlaşır dişlerin.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
White Now kullanıyorum ve sigara kullanmama ragmen mükemmel beyazlatıyor. Tabi ben 5 kez fırcalıyorum orası ayrı :D
Ek olarak kaplama falan yaptırma sacmalık olur. Discilerde dis beyazlatma var belli bir fiyata beyazlastırıyorlar bir sey kaplamadan
 
Kayıt
22 Eylül 2010
Mesajlar
3.852
Beğeniler
33
Şehir
Antalya
Kayıt
2 Ağustos 2008
Mesajlar
2.872
Beğeniler
0
kemik yapısıyla ilgili dostum bu diş macunuyla pek alakası yok. clinomyl,sensodyne,colgate,white now falan filan hepsini kullandım ama pek bi yararı olmadı. kemiğin rengini değiştiremezsin. benimkiler sarı değil ama bembeyaz'da değil. ortasında birşey. tabi ki senin durum ne orasını bilemem.
 

Nz9

rank8
Kayıt
23 Ağustos 2011
Mesajlar
246
Beğeniler
0
Kusura bakma da sen bu zamana kadar ye iç ye iç sonra diş macununu bir kere kullandım ama beyazlamadı de :D komik vallahi bende kullanıyorum o diş macunundan yaklaşık 3 hafta oldu ve ilk hali ile arasındaki farka inanamazsın. Yani anlayacağın sürekli kullanım lazım dişçiye gidip beyazlattırsan bile fırçalamayacaksın yine sararacak ki benim dişçim beyazlatmayı önermedi diş etlerine çok zararı var dedi.
 
Yukarı Alt