Arkadaşlar pc yi yeni aldım exper 4gb ram var islemci intel core 2 quad 500gb harddisc var ekran kartıda ati hd3450pro 521mb paylasımlı fakat silkroada gırmeyı denedıgımde DirectX 9.0 is not installed or its version is not 9.0b Silkroad Online Needs Directx 9.0b or later version diyo ve oyuna gıremıyorum pc de directx10 yüklü ve pc işletim sistemi vista yardımcı olursanız sevınırım :(:(

Bunu denedim kardes saol ilgin icin ama installing...diyo sonra directX setup has determined that a newer or equivalent version of DirectX has been installed already no installation is necessary diyo yüklenmiyo galiba..:(:(

jack__xD demiş ki:
Arkadaşlar pc yi yeni aldım exper 4gb ram var islemci intel core 2 quad 500gb harddisc var ekran kartıda ati hd3450pro 521mb paylasımlı fakat silkroada gırmeyı denedıgımde DirectX 9.0 is not installed or its version is not 9.0b Silkroad Online Needs Directx 9.0b or later version diyo ve oyuna gıremıyorum pc de directx10 yüklü ve pc işletim sistemi vista yardımcı olursanız sevınırım :(:(
ss yollarmısınız ?

- Resim Silinmiş.

Buyrun... Altatki sroda verdigi hata üsttekide arkadaşın verdigi directx9 u yüklerkenki verdigi olay

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İşte XP de nasıl çözücez bu sorunu ss yi koydum benim konuma Windows XP (SERVİCE PACK) DİYE BİŞEY YOK YÜKLENMİYODA.!!!!!!!!!!!!!!!!!

mustafa444 demiş ki:
İşte XP de nasıl çözücez bu sorunu ss yi koydum benim konuma Windows XP (SERVİCE PACK) DİYE BİŞEY YOK YÜKLENMİYODA.!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 şey yap
1-direcktx 10u kaldır 9u kur (çünkü 10 varken 9u kuramazsın :D)
2-windowsu güncelle

Yukarı Alt