Server
Assos
Takımı
Besiktas
Melki abii nerdesin, iyi ki vermişim benim charı sana .. Kurtuldum bu konulardan :lol:

PS : Ama yalan yok SRO tarihimin en iyi savaşını ve en zevkli savaşını, hem yusuf yusuf atarak (kaptıracaz diye) hemde kanımızın son damlasına kadar savunarak gerçekten muhteşem bir savaş geçirmiştim Malazgirt 'te .. O savaş benim için ve o gün ordaki herkes için unutulmaz .. Zaten kalenin 3 ay mı ne bizde kalması büyüklüğümüzün en büyük göstergesiydi ki kimse yediremediği için yardım etmiyordu tek başımıza iktidar götürüyorduk :lol: Ama hepimiz zirvede bıraktık, sattık charları :P

Forewer78 demiş ki:
ParS ve unıonun kendilerinden başka dostu varmı acaba bi kendinize sordunuzmu destny tayfası ?

sanki kaleyi almış gibi gelmişsin bana dostun var mı düşmanın yok mu geyiği yapıyorsun. Ne kuyruk acın var anlamış değilim. Susman için daha kaç ay kaleyi vermememiz lazım anlamıyorum. Sıkıldım artık cidden. Boş muhabbetleri bırakın biraz ve icraat yapın İCRAAT!

Gracias demiş ki:
Forewer78 demiş ki:
ParS ve unıonun kendilerinden başka dostu varmı acaba bi kendinize sordunuzmu destny tayfası ?

sanki kaleyi almış gibi gelmişsin bana dostun var mı düşmanın yok mu geyiği yapıyorsun. Ne kuyruk acın var anlamış değilim. Susman için daha kaç ay kaleyi vermememiz lazım anlamıyorum. Sıkıldım artık cidden. Boş muhabbetleri bırakın biraz ve icraat yapın İCRAAT!
Emre şimdi kıvırma sen değilmiydin global atıp jangan kalesini bırakıyorum alabilen alsın diyeN?

Forewer78 demiş ki:
Gracias demiş ki:
Forewer78 demiş ki:

Emre şimdi kıvırma sen değilmiydin global atıp jangan kalesini bırakıyorum alabilen alsın diyeN?
guıldı kuruoruz parsıda yıkacaz onu savunanlarıda görüşcez en fazla 1 ay var düşmenize

zuhahaha Destiny janganı kaybedince ParS unıondan atmış duyduğuma göre. şimdi tek tabanca takılıolarmış biz parsı yıkınca o unıonunda kalan guıldlerinde sonu böle olacak!

bu arada 26.07.2010 tarihindeki savaşa janganda beklioruz bakalım _TuRKuNGuCu_ guıldı boş kale bile alamaz diyenlere cevap wereceğiz Gracias özellikle kaleden elin boş dönünce suratını merak ediorum :D:D

Gracias demiş ki:
Forewer78 demiş ki:

Herşeyin bi zamanı vardır gülüm

Forewer78 demiş ki:
bu arada 26.07.2010 tarihindeki savaşa janganda beklioruz bakalım _TuRKuNGuCu_ guıldı boş kale bile alamaz diyenlere cevap wereceğiz Gracias özellikle kaleden elin boş dönünce suratını merak ediorum :D:D
Evet Çocugum Tarih 26.07.2010. ParS' eziklerin'den İlk Defa Kaleyi Alıyoruz.. Destiny Sayesınde. Jangan'nedir Biz bir ilk'i gerçekleştirdik.

Forewer78 bana oyundaki nickini söyle sana ne kadar zamanın kalmış serverda onu söylim :)

Gracyas pm attım ee ne oldu? öle kuru lafla bu işler olmaz eskiden böle değildin malazgirt senide bozdu ee kale sevdası ne yaparsın işte tatlı gelio kale sahibi olmak ama bunlar boş unutma.

Forewer78 demiş ki:
Gracyas pm attım ee ne oldu? öle kuru lafla bu işler olmaz eskiden böle değildin malazgirt senide bozdu ee kale sevdası ne yaparsın işte tatlı gelio kale sahibi olmak ama bunlar boş unutma.
bana pm falan gelmedi koçis. Nickini burdan ver bana yada ben forewer78 diye mesaj falan at. senin kadar boş adam değiliz biz, oyuna belirli aralıklarla girebiliyoruz. Mesaj at oyundan yada burdan açıkla nickini. :wink1:

Gracias demiş ki:
Forewer78 demiş ki:
bana pm falan gelmedi koçis. Nickini burdan ver bana yada ben forewer78 diye mesaj falan at. senin kadar boş adam değiliz biz, oyuna belirli aralıklarla girebiliyoruz. Mesaj at oyundan yada burdan açıkla nickini. :wink1:
ula ben sana burdan msj attım nickide yazdım nie cvp wermedin?butun destiny beni ii tanıor bu arada az kaldı o kaleden indircez sizi

Yukarı Alt