Ahanda benim masaüstü.Bu düzenli hali
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ne yapıyım oluyor böyle seylerDark_Lord_ demiş ki:Tweety sen her resimi , rar dosyasını falan masaüstüne mi atıyon
Neyse benimkini de çekiyim şimdi upload edip koyarım extrabeer
aga ben sunu söyleyeyim ben insan psikolojisinden iyi anlarım bu 1LibLib demiş ki:vay ~~~~~~~~~~ xD
lem baya uyaniksin
kandiramadim extraokk
1 ben bir lazimTWEETY demiş ki:aga ben sunu söyleyeyim ben insan psikolojisinden iyi anlarım bu 1LibLib demiş ki:vay ~~~~~~~~~~ xD
lem baya uyaniksin
kandiramadim extraokk
ikincisi ben bir coderim işim bu yani
üçüncüsü daha 7vion u indirmedim bile, ihihiihihihih
artık öyle bir sahsiyet yokStarkDrache demiş ki:Tam Süper Masaüstüm vardır
Tema İçin Oskiye Teşekkürler Cool
ha?LibLib demiş ki:Alienwere xD
+1TWEETY demiş ki:artık öyle bir sahsiyet yokStarkDrache demiş ki:Tam Süper Masaüstüm vardır
Tema İçin Oskiye Teşekkürler Cool
lütfen klavyenize almayınız onun gibi hastalıklı insanların adını
THEMANIN ismi AlienwereStarkDrache demiş ki:ha?LibLib demiş ki:Alienwere xD
LibLib demiş ki:THEMANIN ismi AlienwereStarkDrache demiş ki:ha?LibLib demiş ki:Alienwere xD
Bilmem benim pc'nin özellikleri baya kötü kassa çok rahat anlarım ama bende bu tema hiç kasmıyor zati bir tema en fazla ne kadar kasarkineLibLib demiş ki:bendeki kasmyior biLgisayari cünkü hic bir progla caLismiyor direk windows thema klassöründe extraokk
gözle görülür şekilde kasıo onun etkisini oyunda görürsün eğer ram in 512+ ise pek farketmezsin ama aşağıysa kendini belli eder şahsen denedimStarkDrache demiş ki:Bilmem benim pc'nin özellikleri baya kötü kassa çok rahat anlarım ama bende bu tema hiç kasmıyor zati bir tema en fazla ne kadar kasarkineLibLib demiş ki:bendeki kasmyior biLgisayari cünkü hic bir progla caLismiyor direk windows thema klassöründe extraokk
Benim bilgisayarım 256 Ramnuk3r_tr demiş ki:gözle görülür şekilde kasıo onun etkisini oyunda görürsün eğer ram in 512+ ise pek farketmezsin ama aşağıysa kendini belli eder şahsen denedimStarkDrache demiş ki:Bilmem benim pc'nin özellikleri baya kötü kassa çok rahat anlarım ama bende bu tema hiç kasmıyor zati bir tema en fazla ne kadar kasarkineLibLib demiş ki:bendeki kasmyior biLgisayari cünkü hic bir progla caLismiyor direk windows thema klassöründe extraokk