_Kriptex_

Tanınıyorum
Sen bunları yaptın sana bir tepkisi oldu mu? facebook durumuna bak sana bir göndermesi var mı diye :beer:

Sana bir göndermesi yoksa eğer fazla seninle ilgilenmiyordur. ama bence sen eğer o kızı istiyorsan facebook profilinde ilişkini yok olarak değiştir ve beklemeye koyul.
Tuhaf bir duygu istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum ben ilişki durumu yaptıkca baskasıyla o benim arkadasın duvarına seni seviyorum tek aşk hastalık vs. işte summer7: yazıyor bunuda sürekli ben onlineken yapıyor ne kadar görmezden gelmek istesemde gördüğümde sinir oluyorum birde öle şeyler yazıyor ki, senin arkadaşın olan X kişisi senin bana verdiğin değerden daha çok değer veriyo o daha iyi gibisinden imalı imalı kelimeler felan çok karışık bir durum ya summer5: daral:

RoqA demiş ki:
@volkanka
daha önce hiç böyle birşey yapmadım rezil olmaktan korkuyorum. reddedilme değil yani.
Önce cesaret öz güven şart. Her kız seni kabul edecek diye bir şey yok ama denemeden de bilemezsin bunu. kriptex in dediği gibi bir şekilde bakışlarınla hareketlerinle belli etmen lazım. en azından sabah gördüğünde bir merhaba günaydın de. baktın tınlamıyor fazla üstüne düşme geri çekil. bırak kendi haline. gelirse gelir gelmezse o senin değildir :popcorn:

_Kriptex_ demiş ki:
Sen bunları yaptın sana bir tepkisi oldu mu? facebook durumuna bak sana bir göndermesi var mı diye :beer:

Sana bir göndermesi yoksa eğer fazla seninle ilgilenmiyordur. ama bence sen eğer o kızı istiyorsan facebook profilinde ilişkini yok olarak değiştir ve beklemeye koyul.
Tuhaf bir duygu istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum ben ilişki durumu yaptıkca baskasıyla o benim arkadasın duvarına seni seviyorum tek aşk hastalık vs. işte summer7: yazıyor bunuda sürekli ben onlineken yapıyor ne kadar görmezden gelmek istesemde gördüğümde sinir oluyorum birde öle şeyler yazıyor ki, senin arkadaşın olan X kişisi senin bana verdiğin değerden daha çok değer veriyo o daha iyi gibisinden imalı imalı kelimeler felan çok karışık bir durum ya summer5: daral:
sen ilişki durumunu sıfıra çek. bekle , arada sende ona dokunduracak laflar yaz durumuna :) altında kalma durumlarının :santa:

_Kriptex_

Tanınıyorum
volkanka demiş ki:
_Kriptex_ demiş ki:

sen ilişki durumunu sıfıra çek. bekle , arada sende ona dokunduracak laflar yaz durumuna :) altında kalma durumlarının :santa:
hemen ve kesin sonuç istiyorum sabırsızım cool2:

volkanka demiş ki:
RoqA demiş ki:
@volkanka
daha önce hiç böyle birşey yapmadım rezil olmaktan korkuyorum. reddedilme değil yani.
Önce cesaret öz güven şart. Her kız seni kabul edecek diye bir şey yok ama denemeden de bilemezsin bunu. kriptex in dediği gibi bir şekilde bakışlarınla hareketlerinle belli etmen lazım. en azından sabah gördüğünde bir merhaba günaydın de. baktın tınlamıyor fazla üstüne düşme geri çekil. bırak kendi haline. gelirse gelir gelmezse o senin değildir :popcorn:
pazartesi ilk işim kıza gülümsemek olacak. :santa: devamını da alacağım karşılığa göre getireceğim.

ps: kriptex akşamdan beri beni gazlıyor zaten bu gazla yapamazsam hiç yapamam. :P

madem acıldı bizde yazalım derdimizi ben 17 yaşındayım ve bazen arkadaşlarla ortam olduğunda sigara içiyorum fakat bunun bağımlı yapmasından korkuyorum kurtulmak istiyorum tam midemi bulandırıyor artık içmicem diyorum arkadaşlarla bir arada olunca gene içiyorum çok lanet birşey bırakmak istiyorum artık bazen toplumun içine girdiğimde anlıyacaklar diye ödüm kopuyor ama yinede bırakamıyorum

@RoqA
bu durumda okulda tam aynısı oldu diyebiliriz.seninkisiyle aynı şeyler iste.Kızla bire bir konusmayı heyecanlandığımdan
beceremdim arkadaşların desteğiyle telefondan ulastım.numaramı kimden aldın muhabbeti oldu bi 20 dk falan sürdü.bende tmm haklısın iyi aksamlar dedim.bitti.hala okulda yarım yamalak göz teması oluyo.dolaylıda olsa Reddedilmeme rağmen içim hala kıpır kpır:D
sende her hangi bi sekilde temasa geç bence en azndan rahatlama geliyo.böyle için içini kemirir
ayrıca sırf bi iliski olsun diye birileriyle birliktelik yaşamak karşıdaki kişiyi kullanmaktr sana katılyorum :beer:

HaMulo demiş ki:
@RoqA
bu durumda okulda tam aynısı oldu diyebiliriz.seninkisiyle aynı şeyler iste.Kızla bire bir konusmayı heyecanlandığımdan beceremdim arkadaşların desteğiyle telefondan ulastım.numaramı kimden aldın muhabbeti oldu bi 20 dk falan sürdü.bende tmm haklısın iyi aksamlar dedim.bitti.hala okulda yarım yamalak göz teması oluyo.dolaylıda olsa Reddedilmeme rağmen içim hala kıpır kpır:D
sende her hangi bi sekilde temasa geç bence en azndan rahatlama geliyo.böyle için içini kemirir
beynimi yedi zaten hacı summer6:

ama kızı tanımıyorum etrafımdaki kimse de tanımıyor sıkıntı orda :roll:

HaMulo demiş ki:
bizde tanimiyoduk kızı
ayrica edit geçtim yazıma :) altta
haklısın benimle çıkmak isteyenler oldu arkadaşları aracılığıyla bunu söylediler ama ben kabul etmedim. :)

RoqA demiş ki:
Incandescent demiş ki:
RoqA demiş ki:
haklısın benimle çıkmak isteyenler oldu arkadaşları aracılığıyla bunu söylediler ama ben kabul etmedim. :)
Fazla naz kısmet kapatır derler :mrgreen:
naz yapmıyorum ki direk olmaz diyorum makara:

Aklıma kötü şeyler geliyor acaba sen ???? yok yok tövbe demedim demedim. lan yoksa :confused1:

Yukarı Alt