Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Deniz Baykal ve Nesrin Baytok Seks Skandalı!

Deniz Baykal ve Nesrin Baytok Seks Skandalı!
Deniz Baykal İstifa Etti!
Görüntünün Adresi Belli Oldu, Toronto!

ohanness bir haftasonu tatiline gittim neler ortaya çıkmış Deniz Baykal ve Nesrin Baytok seks yapmışlar öyle mi bunun görüntülerini ve videosunu istiyorum bulanlar bilenler linkleri paylaşabilirler mi lütfen :starving: nese:

10 Mayıs 2010 Deniz Baykal Basın açıklaması yapıp istifa etmişti.

Ps : alemler seks yapıyor ihanet ediyor evli erkekler karılarını evli kadınlar kocalarını aldatıyorlar bu seks ne kadar güzel birşey ya ahahaaaa :mrgreen: :twisted:

Görüntünün adresi Toronto çıktı

CHP Lideri Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin polisin yaptığı araştırmada, yayını yapan bir internet sitesinin sahibi Murat D. isimli bir kişinin ifadesi alındı.

ANKARA(ANKA)-CHP Lideri Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin polisin yaptığı araştırmada, yayını yapan bir internet sitesinin sahibi Murat D. isimli bir kişinin ifadesi alındı. Murat D. ifadesinde görüntüleri tesadüfen bulduğunu ve yurtdışı kaynaklı Metacafe isimli internet sitesinden kopyaladığını söyledi.

Baykal'ın istifasına ilk tepkiler

Deniz Baykal'ın 'kaset şokunun' ardından CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesinin yankıları sürüyor.
Güncelleme:10 Mayıs 2010 14:23
Yorum Yaz
Yazdır
Eksenim'e Ekle
Arkadaşına gönder
RSS
SMS Servisi

Deniz Baykal'ın 'kaset şokunun' ardından CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesinin yankıları sürüyor.

İşte istifaya tepkiler

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal’ın istifasını değerlendirdi.

HERKESİ RAHATSIZ ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu Baykal’ın istifa kararı ile ilgili olarak, "Sayın Baykal'a yapılan haksızlık herkesi rahatsız etmiştir" dedi.

BAYKAL BİZE ABİLİK YAPACAK

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin:

Böylesi kalleşçe bir komplonun içine sokulması sadece Sayın Baykal’a değil CHP’ye ev Türkiye’ye de yapılmıştır.

Daha bir hafta önce Sayın Başbakan elimde daha ne kasetler var dedi. Bir başbakan böyle konuşur mu?

86 yıllık CHP bugünden sonra 81 ildeki CHP’liler günde 5 saat çalışıyorsa 24 saat çalışacaktır. Bu iktidardan kurtulmak için bunu yapacağız.

Sayın Genel Başkanımız artık bize ağabeylik, babalık yapacak. İstifa edip gitmekle olmaz. Bütün bunları atlatacağız. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı vardır.

BÖYLE NOKTALANMAMALIYDI

Hürriyet Gazetesi yazarı Tufan Türenç:

Türk siyaseti için büyük bir kayıptır. Ama şunu söylemeliyiz tüm isyasetçiler için örnek bir davranış sergilemiştir.

Çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Kendisine saygı duymaktan başka bir şey yapamam. Son derece onurlu bir davranış gösterdi. Dilerim tüm siyasetçilere bu davranış örnek olsun. Bu davranışın partiyi de zor durumda bırakacağına inanmıyorum.

Böyle onurlu bir lidere sahip olan parti varlığını daha da güçlendirerek devam edecektir diye düşünüyorum.

Baykal için çok üzgünün. Böyle noktalamamaydı. Bu iğrenç komploculara en iyi dersin verilmesi ve gerekir.

BAŞBAKAN’IN OMUZLARINDAKİ YÜK ARTTI

Hüseyin Gülerce – Zaman Gazetesi yazarı:

Ortaya çıkan bu durumun CHP ile sınırlı kalacağını sanmıyorum. Uzun bir zamandır solda yeni bir yapılanmadan bahsediliyordu. İstifa kararı yeni gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

Sayın Baykal’ın Sayın Başbakan’ı hedef göstermesi acaba kutuplaşmayı arttırır mı? Sayın Başbakan’ın omuzlarında çok büyük bir yük var. O yük şu anda daha da arttı.

ÇOK ÜZGÜNÜM

Hikmet Çetin – CHP Eski Genel Başkanı:

Çok üzgünüm. Benim kendisiyle 54 yıllık dostluğum var.

Birlikte mücadelemiz oldu. Eşi benim sınıf arkadaşım. Böylesine bir yakınlığım dostluğum var. O bakımdan çok üzgünüm.

Bütün gençlik yıllarımda bütün emeğimi CHP’ye verdim. Şu veya bu nedenle ayrılmak zorunda kaldım. Ama Deniz Bey’le dostluğum hiç değişmedi.

BAYKAL'IN KENDİ KARARI

DSP Genel Başkanı Masum Türker:

Bu konuda bir şey söylemek mümkün değil. Baykal’ın kendi kararıdır. Bu konuda yapılan bir şantajı Sayın Baykal’ın siyaset hakkına engel hareketi olarak görüyorum. Olayın içyüzünü bilmiyorum. İstifayı kendisinin baskılara karşı mücadelesini sürdürmek için yaptığı bir davranış olarak görüyorum.

[/center]

Son düzenleme:
sekis güzel de bunu gizli sessiz sakin yapmak var bi de böyle alemlere haber olmak var.

Clinton & Lewinsky den sonra Baykal & Baytok gündeme damgasını vurur :mrgreen:

canım çekti yaaa,eve çabuk gitmem lazım :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Xanthos demiş ki:
sekis güzel de bunu gizli sessiz sakin yapmak var bi de böyle alemlere haber olmak var.

Clinton & Lewinsky den sonra Baykal & Baytok gündeme damgasını vurur :mrgreen:

canım çekti yaaa,eve çabuk gitmem lazım :P

:mrgreen:

Journalist

Aileden
İyi bir lider aynı zamanda örnek teşkil edecek iyi bir aile babası olmalıdır.Ülkemin en tepesinde 50 yıldır siyasetle uğraşan bir kişinin böyle görüntülerinin ortaya çıkması,hem de bunun parti içinde ki bir milletvekili ile olması son derece vahim bir görüntüdür.Bu ülkenin duruşunu rencide etmemek adına ülkesini biraz olsun düşünüyorsa bana göre hiç vakit kaybetmeden 72 yaşındaki dedenin istifa etmesi gerekir...

Deniz Bey mi istifa edecek? elinden gelse öldükten sonra bile muhalefet eder herşeye.Tek yapabildiği muhalefet etmek,işgüzarlık etmek...

CHP, Atamızın partisi... yönetiminde sorun var ki halk onu seçmemiş,iktidarda değil !..

istifa mı şimdiye kadar deniz baykal istifa etseydi ederdi bi **** için istifa edeceğini düşünmem bile

Pro

rank8
"İstifa edip de onların isteklerini yerine getirmemi bekleyenler varsa boşuna umutlanmasınlar."

Yok arkadas olene Kadar Chp'den ayrilmaz bu adam baksana halen bosuna umutlanmasinlar diyor :mrgreen: daral:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
işte o video kayıtları hatun bombaymış ama harbiden kıçına bayıldım ablanın :mrgreen: :muck:

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hobaaa Baykal istifa etti tam adamımdı aynı ben gibi sex var yüzme sporu var genç dinamik ve sert bir liderdi gençken yaptıklarıyla 72 yıla kadar geldi en güzel action'ı da yapmış lakin komploya kurban gitmiştir ve son olarak aynı ben gibi asilce bir davranış sergileyip istifa etmiştir bence helal olsun diyorum bu adama hayatını yaşadı yaptıklarını yaptı ve güzel bir sonla noktaladı 8)

Ps: sarıgül gelir mi acep makara:

Rocky Balboa

Bilgiliyim
Saçmalık Burdaki Şahısın O Olduğu Ne Malum? Artık Şehit Haberlerini Memleket Haberlerini Vermemek İçin Böyle Saçma Sapan Haberler Yapıp Piyasaya Sürüyorlar Saçmalık.

Yukarı Alt