emreeker demiş ki:
Dracula_ demiş ki:
Hadi beklioz murat abinizi ne zamandır kavga etmioruz zaten gazi sarıgöl vs. siz istanbula gelin az sopa yiyin
Yoq Yha WaLLa Sen Bana TeL Verdin Kontör aLdım Aradım Kadın Çıktı TeLeFona :? Sonra GeLip Burda Adres Verion Ama Kendine Cok Dikkat Et Ben Ne Zaman GeLeceğimi Kimseye SöyLemedim Ama Ben Bunun aLtında KaLıcak Bir İnsan DeğiLim Beni Tanımıyosun.
yha halil ve tayfası ne zamandır konuşuyo şimdide murat abileri çıktı biz o murat abiniz gibi bir sürü işe yaramayan adam gördük hepsi de dayak yedi :starving:

kankafb demiş ki:
emreeker demiş ki:
Dracula_ demiş ki:
Hadi beklioz murat abinizi ne zamandır kavga etmioruz zaten gazi sarıgöl vs. siz istanbula gelin az sopa yiyin
Yoq Yha WaLLa Sen Bana TeL Verdin Kontör aLdım Aradım Kadın Çıktı TeLeFona :? Sonra GeLip Burda Adres Verion Ama Kendine Cok Dikkat Et Ben Ne Zaman GeLeceğimi Kimseye SöyLemedim Ama Ben Bunun aLtında KaLıcak Bir İnsan DeğiLim Beni Tanımıyosun.
yha halil ve tayfası ne zamandır konuşuyo şimdide murat abileri çıktı biz o murat abiniz gibi bir sürü işe yaramayan adam gördük hepsi de dayak yedi :starving:
Bunu Diyen En Son Diyen Kişi iLe 5 Dk Konuştuktan Sonra Bana Abi Dedi Ve Çekti Gitti.

Ya Cidden BöyLe İnsanLara Gıcık oLuyorum Ya :D Harbici Mysro'nin iLk 90 oLan Türkü oLdumda NasıL SaygıLı Konusurdunuz Tabi BöyLe YakLaşmaLar Ne Kdar Sinsiymiş

yha beyler bu halonun tayfası kendi yaptıklarını deil bizim yaptıklarımıza bakıyo bu adalet mi la he senin çarını batum soyduysa helal olsun batuma en iyi sini yapmış sizin gibi lere az bile

Yukarı Alt