- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
KANIT YOKMU SS LER NEDEN KOYULDU ACABA?Rorschach demiş ki:konuşurken çirkefleşen sensin elinde kanıt yok bişey yok çok uzatıyorsun konuyu dediğim gibi joymaxtan karar gelince açarsın topicini direk koyarsın eğer dediğin gibi bişey varsa özrümü dilerim sana burda da neymiş atilla abi girmişte cinseytana millete dc yedirtiyormuş geçiniz ya sen inanıyorsun heralde sro tek-tık gibi konulara.
atilla gibi biri varken kavga eksik olurmubrk60 demiş ki:özlemişim pluto havasını yaa , hep kavga hep kavga![]()
La günleri süperdi amaErdiDemiral demiş ki:atilla gibi biri varken kavga eksik olurmubrk60 demiş ki:özlemişim pluto havasını yaa , hep kavga hep kavga![]()
![]()
arkadaşım sana sadece gülüyorum.eminim bunları yorum yaparken kafanda tasarladın.kaleyi kaptırınca bahaneniz bu oldu dc yedirme bugu lol.küfür konusuna gelincede kmlerin kfr ettiği ortada özellkle szn uniondan _turyilll_ ati abie demediini bırakmadı.eğer bu haftada kaleyi bz alsaydık eminim ki yine uydurcak bi bahaneniz olacakti.sizi sewmeen öldünDontCry4DieD demiş ki:Hodriyi savunan zavallılar oyunu bırakmadan once yavsaktı hodri bıraktım hala yavsak amcamın oglu var P_aNe_J o bana hepsini anlattı hodrililer haklarıyla alamayınca bu bugu bulmuslar cinseytana girip uniye bunu yazmıslar hic bişery anlamamıs millet kaleyi oyle almıslar.Ayrıca hodriyi savunanlar erdiden 2 sonra 1n3xi ben aldım 2 kez calındı yeniden dizdim car calındıgında 2 sindede nereye girdi tahmin edin?HODRI ye...dedim adam carımı caldı kovun yok sen bizim arkadasımıza nasıl hırsız dersin ana avrat sovmeye basladılar..millete kufur ediyo diye laf atacagınıza onunuzdekini yeyip kendinize bakın globalden kufurler edip car soyan scammer tayfası...Ben ThinkTwice,NightWalk3rs gibi guildelerde takılırken turkluk ayakları cekip kufur ustune kufur ettiniz lan madem bu kadar turktunuz turkcuydunuz neden serverde calınmamıs turk carı bırakmadınız :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@