DayZ, WarZ, İnfestation vs. zombi oyunlarını ücretsiz oynana bilen "Silkroad private serverları gibi" serverler var mı?

DayZ mod sürümünde (Arma II) crackli oynayabilirsin. Ama bu tür oyunları seviyorsan DayZ Standalone'u düşünmeden alabilirsin. Ben aldım 1-2 hafta önce çok da zevkli.

Dn : WarZ 'nin bir kaç privatesi var bildiğim kadarıyla ama kaliteli bir oyun değil, çok fazla hile var.

İnfestation hakkında bilgim yok.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Infes = Warz zaten , bir kaç private serverı var.
DayZ'nin warez hali var ama standalone sürümüne mi aitti yoksa eski sürümüne mi tam hatırlamıyorum.

Tabii ki oynanabiliyor. Oyunun amacı çoklu bir ortamda survival havası yaratmak zaten. Ücretli olarak aldığını varsayıyorum tabii :P

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Tabii ki oynanabiliyor. Oyunun amacı çoklu bir ortamda survival havası yaratmak zaten. Ücretli olarak aldığını varsayıyorum tabii :P

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
biggrint1

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Fenerbahce
infestation cok ucuza satıldı steam 'de. Geçen günlerde

Dayz Standalone indirdim alman sunuculu. İlk oynayışımda biri beni vurdu, ikincisinde merdivenden düştüm ayağım kırıldı yerde dakikalarca süründüm sonra kendimi bir zombinin yemi olarak buldum :D Gerçekten çok saran bir oyun, biraz dil sorunu var ama onu da az buçuk çözüyorsun zaten. Herkesi beklerim, birlikte takılırız :beer:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Başlasak mı acaba DayZ'ye ? Titanfall almayı düşünüyordum ama geceleri oynayabileceğimiz bir ekip kurabilirsek DayZ'ye yöneleceğim.

Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi
Allah diyen koyun demiş ki:
Hacılar bu Dayz'in indirime girme olasılığı var mı?

60 TLvermeyelim durduk yere.
DayZ standalone multiplayer ücretsiz oynanıyor, tabii crack vs. ile. Ben kredi kartı kullanmaya karşıyım, paypal hesabımda bulunmadığı için ücretsiz oyunlara yöneliyorum :beer:

Çok kısa zaman içinde bomba bir warz pserver geliyor. TDM - Hunger Games - Kuşatma Modu gibi bir çok seçeneğinde olduğu. Araç eklentisi vs de var. Harıl harıl uğraşıyorlar.

Ben satın aldım DayZ 'i. Harika oyun, alphada olmasına rağmen ufak tefek eksikleri kaldı sadece. Titanfall'dan sıkılabilirsin ama DayZ uzun soluklu bir oyun

Dn : Steamda 70 TL vergiler dahil. ve ucuzlamasını beklemeyin. Alpha'da 30$ olan oyun Beta-Beta bitiş döneminde ucuzlaması saçmalık olur. Beta-Beta bitiş dönemine doğru 40-59 dolar olacak diyorlar.

Arma III gibi.

@Kemalist
@Allah diyen koyun

Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi
Allah diyen koyun demiş ki:
Hacılar bu Dayz'in indirime girme olasılığı var mı?

60 TLvermeyelim durduk yere.
DayZ standalone multiplayer ücretsiz oynanıyor, tabii crack vs. ile. Ben kredi kartı kullanmaya karşıyım, paypal hesabımda bulunmadığı için ücretsiz oyunlara yöneliyorum :beer:

Kredi kartına gerek yok ki.ATM den para yatırıp alabilirsin.

Takımı
Besiktas
Bizde şu ygsden sonra dayz başlamayı düşünüyoruz arkadaşlarla

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Başlayacak en az 6 kişi varsa , 2-3 gün sonra bırakmayacaklarsa bir konu açıp onun altında toplanalım.

Yeterli kişi olursa grup kurulur. TS-Skype vs iletişim programlarıyla birlikte oyundan baya zevk alırız gibime geliyor.

Dün 1 GB'lık patch geldi. Çoğu bug giderildi ve zombi sayıları artırıldı. Yeni silahlar ve yiyecekler eklendi.

Paralı oyuna başlamayı şuan için düşünmüyorum, ücretsiz versiyonu da gayet eğlenceli ancak buglar da yok değil. Tek başınıza sıkılıyorsunuz ancak yanınızda birileriyle gezdiğinizde gerçekten oyun tadından yenmiyor :D

Dn: Ücretsiz versiyon için link isteyen bana özel mesaj atabilir.

Yukarı Alt