Daniel Radcliffe ölmüş mü? Haberin doğruluğu hakkında fikri olan var mı?

yabancı forumları inceledim %75 öldü yazıyor geri kalanları hastanede :s

sanırsam ölümcül bir hastalığa yakalanmıştı,öyle bir haberini okumuştum gazetede

Tykre demiş ki:
sanırsam ölümcül bir hastalığa yakalanmıştı,öyle bir haberini okumuştum gazetede

Hastılığı ; fiziksel etkinliklerini gerçekleştirmede sorun yaratan bir rahatsızlıkta diğe hatırlıyorum.Öldüğü felanda yok galiba ; hatrısayılır hiçbir haber sitesinde göremedim bu konuyla ilgili bi başlık.Konuya açan arkadaş bulursan koyda bizde görelim :thumbsup:

Bence de ölmemiştir,Harry Potter forum sitelerini falan araştırdım da eğer ölseydi (Allah korusun) illaki forum sitelerinde bu konu konuşulurdu.

Titus Pullo demiş ki:
ölümcül hastalık mı kesin ölmüştür o.
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. Hollywood`un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi. Beyninin `amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk` olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, `Okulum, notlarım çöplüğe döndü` diye konuştu.

`NEDEN BEN DİYE SORDUM`
Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe `Hastalığımı ilk öğrendiğimde `neden ben` diye sormadan edemedim` dedi. Oyuncunun sözcüsü ise `Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında` diye konuştu.

vah vah bütün harty potter serisini gözümü kırpmadan heyecanla izlemiştim oysaki :( devamının gelmesini beklerken adam ne biçim bir hastalığa tutulmuş gerçekten yazık özellikle hary potter5 süper di gerçekten çok üzücü

Dilerim ki ölmemiştir bütün serisini izledim bütün H.P kitap serisini de okudum..
Milyonlarca hayranı çok üzülecektir..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
harry potter ölmemiş ama hali de hiç iç açıcı değil :S

harrybotter olarak sro alemlerine girmişti kendisi.

kısa pantalonlu hallerinden tut,emma watson' ı filmde yediği karelere kadar, hakkında medyada ve filmde çıkmış her olay aklımda.dün gibiydi serinin ilk filmi.bi fenomen olma yolunda adım adım ilerliyordu daniel.büyüdükçe kızların da sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı.üst üste gelen başarılar ve şöhret onu bir anda tepeye çıkardı..tıpkı kitabı yazan adını hatırlamadıgım hatun gibi.
geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.neden ben diye sormasın arkadaş.dünyanın adaleti falan yok.3-5 yaşındaki çocukların hayatı 1 saniyede sönebiliyor.hiçbirimizin yarın ne olacagı belli değil.gene de iyileşmesini çok istiyoruz tabi ki..

Yukarı Alt